ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καζεμίρο: "Ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο, αν αγαπάς το ποδόσφαιρο αγαπάς τον Μέσι"

Ο Καζεμίρο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στους ομίλους του Champions League
Ο Καζεμίρο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στους ομίλους του Champions League © 2021 EFREM LUKATSKY / AP IMAGES

Ο Καζεμίρο παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Panenka, όπου αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας του ήθελε να μοιάσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αναφερόμενος στην αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα τόνισε πως η απουσία του είναι αισθητή σε όλους.

Ο Καζεμίρο, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ μέχρι το 2025, μίλησε στο περιοδικό Panenka, για το στυλ παιχνιδιού του και την αλλαγή στη μεσαία γραμμή, την επιθυμία του να μοιάσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τη La Liga.

Ο 29χρονος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι των Μαδριλένων με την Παρί Σεν Ζερμέν (15/2) στους "16" του Champions League, τονίζοντας πως αναμένεται να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

"Ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο ή ο Ρομάριο. Μου είπαν μάλιστα ότι έπαιζα σαν αυτόν, για πλάκα. Όλοι ήθελαν να γίνουν σαν αυτούς. Ή σαν τον Μπεμπέτο. Ήταν πολύ εύκολο για μένα να αλλάξω θέση, γιατί τις απολάμβανα όλες. Δεν θύμωνα αν με έβαζαν πλάγια ή στο τέρμα. Δεν με ένοιαζε. Δεν ήταν δύσκολο να σταματήσεις να είσαι επιθετικός και να προσαρμοστείς στη μεσαία γραμμή.

Γι' αυτό μια από τις αρετές μου είναι η προσαρμογή στο παιχνίδι. Όχι μόνο ως προς τη θέση. Αν είναι ωραίο το παιχνίδι, ξέρω πώς να το παίξω. Αν είναι κακό, ξέρω επίσης πώς να το παίξω. Αν πρέπει να παλέψουμε, είμαι εκεί. Αυτή η προσαρμογή είναι η αντανάκλαση της επιθυμίας μου να παίξω οπουδήποτε από τότε που ήμουν παιδί", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος διεθνής, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στον Μέσι:

"Η απουσία του είναι αισθητή, όλα όσα εκπροσώπησε για την Μπαρτσελόνα είναι αισθητά. Είναι ένας παίκτης που ερωτεύονται όλοι όσοι τον βλέπουν. Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, αγαπάς τον Μέσι. Είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων της ιστορίας. Μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, αυτή τη στιγμή της μετάβασης, μπορείτε να δείτε τη σημασία που είχε για την ομάδα.

Γι' αυτό είναι σύμβολο του συλλόγου. Θα έρθει ξανά στο Μπερναμπέου, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Γιατί είναι αδύνατο να σταματήσω τον Μέσι μόνος μου. Οι συμπαίκτες μου θα πρέπει να με βοηθήσουν. Κόντρα στην Παρί θα δούμε ένα σπουδαίο ματς", κατέληξε.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ