ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Καυστικός Πικέ για Έμερι: "Είναι ο τύπος που παραπονιέται ακόμα για τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα - Παρί 6-1"

Ο Ζεράρ Πικέ
Ο Ζεράρ Πικέ © 2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και τον Ουνάι Έμερι, με τον Ισπανό αμυντικό της Μπαρτσελόνα να απαντά στις δηλώσεις του προπονητή της Βιγιαρεάλ σχετικά με τα παράπονα για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τους "μπλαουγκράνα".

Έναν υποστηρικτή στο πρόσωπο του Ζεράρ Πικέ βρήκε η Βαλένθια, η οποία είδε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα να τη στηρίζει με τον δικό του τρόπο στα παράπονα που έκανε αναφορικά με τη διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ (4-1).

"Η ληστεία στη Μαδρίτη αρχίζει να είναι κάπως επαναλαμβανόμενη" έγραψε η Βαλένθια στον λογαριασμό της στο Twitter, με τον Ισπανό να κάνει retweet σχολιάζοντας: "Μην το λέτε πολύ δυνατά γιατί πρόκειται να σας επιβάλλουν κυρώσεις".

Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Βάσκο τεχνικό, Ουνάι Έμερι, ο οποίος απάντησε στον Πικέ, τονίζοντάς του ότι και το χέρι που έκανε εκείνος στην αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τους "μπλαουγκράνα" στις 27 Νοεμβρίου ήταν πέναλτι και δεν σφυρίχτηκε, αλλά δεν το παραδέχθηκε ποτέ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του Έμερι, αλλά είχε είχε απάντηση την οποία και δημοσίευσε με νέο ποστ στο Twitter.

"Είναι ο ίδιος τύπος που τρία χρόνια μετά παραπονιέται ακόμα για την διαιτησία του Μπαρτσελόνα - Παρί 6-1. Ξεπέρασέ το, Ουνάι", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ισπανός επιθετικός.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ