ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καβάνι: "Μπορεί να επιστρέψω στη Λατινική Αμερική μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Καβάνι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βιγιαρεάλ για το Europa League.
Ο Καβάνι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βιγιαρεάλ © 2021 ALEKSANDRA SZMIGIEL/ASSOCIATED PRESS

Ο Έντινσον Καβάνι αποκάλυψε με δηλώσεις του πως είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί στη Λατινική Αμερική μετά τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, θα αγωνίζεται στην εθνική Ουρουγουάης έως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Έντινσον Καβάνι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το καλοκαίρι του 2022, επόμενως θα φοράει τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" γι' ακόμη μία σεζόν. Σε δηλώσεις του αποκάλυψε τους λόγους της επιλογής του.

"Αποφάσισα να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμη ένα χρόνο. Νομίζω πως είναι καλή ομάδα και είναι καλός λόγος για να μείνω" σχολίασε ο Ματαδόρ.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συνομιλίες με ομάδες της Λατινικής Αμερικής, όπου μπορεί να επιστρέψει μετά τη Γιουνάιτεντ, ώστε να κλείσει την καριέρα του: "Υπήρξαν διαπραγματεύσεις. Ο αδερφός μου και ατζέντης μου είχε κάποιες συζητήσεις. Πράγματα που μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Νομίζω πως σε κάποιο σημείο θα επιστρέψω στη Λατινική Αμερική".

Ο Καβάνι ερωτήθηκε και για το μέλλον του στην εθνική Ουρουγουάης τονίζοντας ότι σε εθνικό επίπεδο στόχος του είναι να καθοδηγήσει την ομάδα του έως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022. Στη συνέχεια θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

"Ειλικρινά, αυτό σκέφτομαι. Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος βασίζεται στους στόχους του. Από ποδοσφαιρική άποψη ο στόχος μου σε επίπεδο εθνικής ομάδας είναι να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μετά από από αυτό θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους μου" σχολίασε ο Καβάνι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ