ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσουράνης: "Το μυαλό στο πρωτάθλημα"

Κατσουράνης: "Το μυαλό στο πρωτάθλημα"
κατσουρανης

Να ξεχάσουν τη νίκη στην Αυστρία και αν επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα κάλεσε τους συμπαίκτες του ο Κατσουράνης

Κατσουράνης: "Το μυαλό στο πρωτάθλημα"

Ο χρυσός σκόρερ του Παναθηναϊκού Κώστας Κατσουράνης μίλησε μετά την λήξη του αγώνα με την Στουρμ Γκρατς, λέγοντας πως όλοι πρέπει να επικεντρωθούν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

" Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Είμαστε πλέον με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι στην Λιβαδειά για να πάρουμε και εκεί την νίκη".

Τέλος για το αν είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού δήλωσε:

" Δεν το ξέρω αυτό. Η ιστορία θα το δείξει".

Αντωνίου: "Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη στην Αυστρία έμεινε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου. Ο παλαίμαχος άσος μοίρασε συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και το ματς στην Λειβαδιά.

" Παίξαμε πολύ καλά, συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή. Πιστεύω ότι με βάση τις ευκαιρίες, μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ και να φτάσουμε στη νίκη και με λιγότερο άγχος.

Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά οι χαρές πρέπει να κρατάνε λίγο στο ποδόσφαιρο. Έχουμε δύσκολο ματς μπροστά μας με τον Λεβαδειακό και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο

".

Σαλπιγγίδης:"Δίκαιη νίκη"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στάθηκε στην επαγγελματική νίκη του "τριφυλλιού".

" Κερδίσαμε δίκαια, σε όλη την διάρκεια δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε ευκαιρίες και στα δυο ημίχρονα, αφού είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο μια ομάδα δεν μπορεί να παίζει συνέχεια καλό ποδόσφαιρο, Η αλήθεια είναι πως στο ματς με τον Πανιώνιο ήμασταν τυχεροί, αλλά ευτυχώς δεν χάσαμε βαθμούς και σήμερα δείξαμε πως μπορούμε να παίζουμε καλύτερα".


























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ