ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κατσαβάκης: "Πλέον μπορούμε να αισιοδοξούμε"

Κατσαβάκης: "Πλέον μπορούμε να αισιοδοξούμε"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν ενθουσιασμένος από τη νίκη της Δόξας επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Δόξας επισήμανε πως πλέον η ομάδα του μπορεί να αισιοδοξεί για παραμονή στη Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Μετά τη διακοπή που είχαμε προσπάθησε η ομάδα να φρεσκαριστεί γύρισαν κάποια παιδιά και μας έδωσαν λύσεις τόσο στην ενδεκάδα όσο και στον πάγκο. Μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερο γκολ στο α' ημίχρονο όπως και ο ΠΑΣ μπορούσε νωρίτερα να ανοίξει το σκορ.

Στο β' μέρος προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και μπορώ να πω πως σε 2 περιπτώσεις σταθήκαμε τυχεροί μας. Κρατήσαμε όμως με Ρόκα και Δαύκο. Το κακό είναι ότι φορτώθηκαν με κάρτες ο Αραβίδης και ο Λίμα, ενώ τώρα έχουμε και την απουσία του Τριποτσέρη που τον έχουμε δηλώσει στις επόμενες δύο αγωνιστικές".

Σε ερωτήσεις που ακολούθησαν, ο προπονητής της Δόξας τόνισε:

- Σχετικά με το αν ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι

" Στο β' μέρος ναι ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ, στο α' ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Συνειδητά δώσαμε χώρους στην επανάληψη και πήραμε αυτό που θέλαμε τελικά".

- Για τις διαφορές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης στην έδρα του ΠΑΣ

" Το παιχνίδι τη Τετάρτης θα είναι διαφορετικό για εμάς που θα έχουμε αναγκαστικά αλλαγές λόγω τραυματισμών και τιμωριών σε μια δύσκολη έδρα".

- Για το αν η νίκη αλλάζει το θέμα της παραμονής ή έχει μόνο ηθική αξία

" Τώρα έχουμε δικαίωμα να αισιοδοξούμε, δεν έχουμε βαθμολογική πίεση, προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο προκύψει. Άλλωστε τα επόμενα παιχνίδια είναι στα μέτρα μας".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ