ΓΑΛΛΙΑ

"Καθάρισε" ο Γκαμεϊρό για Παρί

"Καθάρισε" ο Γκαμεϊρό για Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Μονπελιέ με το γκολ του Γκαμεϊρό στο 81' και αύξησε σε 8 τους βαθμούς της διαφοράς από την δεύτερη Λιόν (video).

Με το μυαλό να βρίσκεται εν μέρει στη Μπαρτελόνα την οποία υποδέχεται σε τέσσερις ημέρες για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμέν "τα βρήκε σκούρα" από τη Μονπελιέ, με τη λύτρωση για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να έρχεται στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για τους Παριζιάνους ήταν ο Κεβίν Γκαμεϊρό στο 81' με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής (2η αλλαγή στο ματς για τους γηπεδούχους, πέρασε στο ματς στο 72'), με τον Γάλλο επιθετικό να εκμεταλλεύεται ασίστ του Ιμπραχίμοβιτς.

Σημειώνεται πως ο Αντσελότι άφησε εκτός αποστολής τον Εσεκιέλ Λαβέτσι για να του δώσει ανάσες ενόψει Μπαρτσελόνα (τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Μενέζ), ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αντικατέστησε τον Μάρκο Βεράτι στο 72'.

"Καθάρισε" ο Γκαμεϊρό για Παρί

Ο Χαβιέρ Παστόρε σε προσπάθειά του κατά τη διάρκεια του ματς

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Βεράτι (72' Μπέκαμ), Ματουιντί, Σαντόμ (72' Γκαμεϊρό), Παστόρε, Ιμπραχίμοβιτς, Μενέζ (86' Ζαλέ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ 1-0 (Goal)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ