ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καθαρή" από μάνατζερς η Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ

"Καθαρή" από μάνατζερς η Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ
Πιεμπογκσάντ

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο του Βελγίου δεν διαπίστωσε εμπλοκή των μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι στη Μουσκρόν του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Καμία σχέση με ατζέντηδες δεν έχει το επενδυτικό σχήμα υπό τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μουσκρόν σύμφωνα με την ετυμηγορία του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου του Βελγίου, μετά από την έρευνα που πραγματοποίησε.

Ο αρμόδιος ανακριτής ανακοίνωσε το συμπέρασμα του την Τετάρτη (9/5), αφού εξέτασε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Επιπλέον, την προηγούμενη Παρασκευή (4/5) ανέκρινε τον πρόεδρο της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ και δεν διαπίστωσε κάτι το μεμπτό.

Πλέον, το πιστοποιητικό συμμετοχής της Μουσκρόν για τη Jupiler League της σεζόν 2018-2019 ισχύει κανονικά. Η προανάκριση είχε αρχίσει κατόπιν καταγγελίας της Μαλίν, η οποία ισχυριζόταν ότι στη μετοχική σύνθεση της Μουσκρόν συμμετέχουν οι γνωστοί μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι.

Είναι σαφές ότι η διαδικασία αφορούσε εμμέσως και τον Παναθηναϊκό, αφού ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με ένα άλλο fund διαπραγματεύεται με τον Γιάννη Αλαφούζο. Συνεπώς, εάν αποδεικνυόταν η ανάμειξη των Ζάχαβι και Ραμαντάνι στη Μουσκρόν, τότε θα ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει παρόμοια... κουβέντα και για τον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιοι συμμετέχουν στο "Pan Asia Investment"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ραντεβού με το "Pan Asia" fund και η τελική ευθεία για Νταμπίζα
Ο Πιεμπονγκσάντ θα βάλει δικούς του και Έλληνες
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ