ΒΕΛΓΙΟ

Καταλήγει στην Μπριζ ο υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού, Λάριν

Ο Σέιν Λάρκιν με τη φανέλα της Μπεσίκτας κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας | 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Σέιν Λάρκιν με τη φανέλα της Μπεσίκτας κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας | 19 Οκτωβρίου 2021 @2021 AP IMAGES

Ο Κάιλ Λάριν βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ, με τον Καναδό να καταλήγει ωστόσο όπως όλα δείχνουν στην Μπριζ.

Ο Ολυμπιακός χτένισε τη μεταγραφική αγορά στην προσπάθειά του για ανεύρεση ενός αξιόπιστου επιθετικού και ένα από τα ονόματα που συνδέθηκαν με το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ήταν και αυτό του Κάιλ Λάριν, με τον Καναδό φορ να απασχολεί πάντως και αρκετές άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων την Γαλατάσαραϊ.

Τελικά, όλα δείχνουν πως ο νέος σταθμός της καριέρα του θα είναι οι Κάτω Χώρες και συγκεκριμένα το Βέλγιο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter πως ο παίκτης θα αγωνιστεί στην Μπριζ από τη νέα σεζόν.

"Ο Λάριν θα υπογράψει ως ελεύθερος, με την Μπριζ να αρπάζει τον παίκτη από την Τίγκρες και τον Ολυμπιακό. Η συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League έκανε τη διαφορά", αναφέρει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Βελγίου.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ