ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταγγελία για προσπάθεια απαγωγής Ιρανού διεθνή από την Κυβέρνηση της χώρας

Ο Μοχαμάντ Αλί Καρίμι
Ο Μοχαμάντ Αλί Καρίμι 2012 AP PHOTO/LAI SENG SIN

Ο Μοχαμάντ Αλί Καρίμι βρίσκεται στο στόχαστρο της ιρανικής κυβέρνησης, η οποία σύμφωνα με καταγγελίες προσπάθησε να τον απαγάγει και να τον οδηγήσει πίσω στην πατρίδα του με στόχο να δικαστεί.

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας φαίνεται ότι έζησε ο Μοχαμάντ Αλί Καρίμι. Ο 43χρονος διεθνής Ιρανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέτρησε 127 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, βρίσκεται στο στόχαστρο της Κυβέρνησης λόγω των τοποθετήσεων που έχει κάνει κατά της.

Ο Καρίμι και η οικογένειά του ζουν μόνιμα στο Ντουμπάι και όπως καταγγέλθηκε από άνθρωπο του περιβάλλοντός του η ιρανική κυβέρνηση επιχείρησε να τον απαγάγει με το σκηνικό να θυμίζει έντονα ταινία κατασκόπων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Καρίμι έχει τοποθετηθεί δημόσια κατά της ιρανικής κυβέρνησης και συμμετείχε στο κύμα οργής που ξέσπασε στη χώρα μετά τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί.

Μάλιστα, το όνομα του Μοχαμάντ Αλί Καρίμι έγινε σύνθημα στα χείλη των διαδηλωτών που μέχρι και σήμερα ξεσπούν κατά της ιρανικής κυβέρνησης.

Η παγίδα και το μήνυμα που τον έσωσε

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν ο Καρίμι δέχτηκε μήνυμα από διάσημο, ο οποίος δεν κατονομάζεται. Ο άγνωστος του ζητούσε να συναντηθούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Συγκεκριμένα του ζητούσε να βρεθούν στο λιμάνι της Φουτζαΐρα το οποίο απέναντι από το Ιράν. Το μήνυμα στον Καρίμι μεταφέρθηκε από Ιρανό ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται κι εκείνος στα ΗΑΕ.

Όλα τα παραπάνω έκαναν τον 43χρονο να είναι καχύποπτος με τις υποψίες του να επιβεβαιώνονται λίγη ώρα πριν από το ραντεβού τους. Ένας φίλος του Καρίμι τού έστειλε μήνυμα το οποίο έγραφε: "Η Φουτζαΐρα είναι παγίδα".

Σύμφωνα με το πρόσωπο που έκανε γνωστά όλα τα παραπάνω ο φίλος του Καρίμι που έστειλε το μήνυμα το οποίο τον έσωσε είναι μέλος της Κυβέρνησης του Ιράν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ