ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κασάνο: "Ο Ρονάλντο μού ζήτησε να τον σεβαστώ, δεν τον εκτιμώ ως άνθρωπο, ούτε ως ποδοσφαιριστή"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο πρώην Ιταλός διεθνής Αντόνιο Κασάνο, αποκάλυψε πως έλαβε ένα μήνυμα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος του ζητούσε να τον σέβεται περισσότερο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος, σύμφωνα με τον παλαίμαχο Ιταλό, Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος πριν λίγους μήνες υπέδειξε τους Μέσι, Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ και Ρονάλντο Ναζάριο ως τους καλύτερους παίκτες.

Η δήλωση αυτή του Ιταλού διεθνή φαίνεται πως ενόχλησε τον Πορτογάλο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος του έστειλε μήνυμα και του ζητούσε να τον σέβεται περισσότερο, αναφέροντάς του το τι έχει πετύχει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Από τη μεριά του, ο Κασάνο υποστήριξε πως δεν τον εκτίμα τόσο ως άνθρωπο όσο και ως παίκτη, αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν πολλοί καλύτεροι ποδοσφαιριστές από εκείνον.

"Τις προάλλες είδα ένα μήνυμα από έναν ισπανικό αριθμό. Τέσσερα μεγάλα μηνύματα. Ας δούμε αν (ο Ρονάλντο) το επιβεβαιώσει, γιατί τα προώθησα και στον Τζίτζι (Μπουφόν), ο οποίος μου είπε ότι είχε δώσει τον αριθμό μου στον Κριστιάνο.

Αυτός (ο Ρονάλντο) μου είπε ότι έπρεπε να τον σεβαστώ, έπρεπε να σεβαστώ τα γκολ που είχε σημειώσει, τι είχε κερδίσει και τι αντιπροσωπεύει. Δεν φοβάμαι κανέναν και απάντησα γράφοντας ότι μόλις είχα πει την αλήθεια: υπάρχει μόνο ένας Ρονάλντο (Βραζιλιάνος) και ο Μέσι είναι καλύτερος από αυτόν.

Συνέχισε στο μήνυμα, λέγοντας ότι έχει χρήματα. Έβαλε πολλά περισσότερα γκολ στην καριέρα του, ενώ εγώ είχα πετύχει μόνο 150. Ο Κριστιάνο έχει τα πάντα στη ζωή του. Θα πρέπει να το πάρει χαλαρά, αντί να βλέπει τι λένε οι άνθρωποι γι' αυτόν. Θα έπρεπε να είναι σαν τον Μέσι και να είναι πιο χαλαρός", υποστήριξε αρχικά στο Bobo TV και πρόσθεσε:

"Αυτή είναι η αλήθεια, τηλεφώνησα στον Μπουφόν και του το είπα επίσης, όπως το είπα και στον Τζόρτζιο Κιελίνι. Ποτέ δεν τον εκτίμησα ως άνθρωπο ή ως ποδοσφαιριστή. Δεν μου αρέσει, υπάρχουν 50 παίκτες που μου αρέσουν περισσότερο από αυτόν, οπότε τι;

Ο Κριστιάνο σκέφτεται μόνο τα γκολ και τα ρεκόρ του. Ήταν πάντα λίγο εγωιστής, δεν δίνει δεκάρα στο να βάζουν γκολ άλλοι. Δεν ζει για το παιχνίδι - ζει για το γκολ και αυτή τη στιγμή η κατάσταση χειροτερεύει. Νομίζω ότι ο Κριστιάνο τα πήγε τρομερά τα τελευταία τρία χρόνια".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ