ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κασάνο για Ρονάλντο: "Δεν βρίσκεται καν ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους ποδοσφαιριστές"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος, σύμφωνα με τον παλαίμαχο Ιταλό, Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος υπέδειξε τους Μέσι, Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ και Ρονάλντο Ναζάριο ως τους καλύτερους παίκτες.

Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός, Αντόνιο Κασάνο, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη θέση του Πορτογάλου σταρ στη λίστα με τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θεωρώντας πως βρίσκεται εκτός του top5.

Ο άλλοτε επιθετικός μεταξύ άλλων των Ίντερ, Μίλαν, Ρεάλ σχολίασε και εξέφρασε την αντίθεσή του στα σχόλια του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος πρόσφατα είχε υποστηρίξει πως ο CR7 είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής σε παγκόσμιο επίπεδο. "Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα και δείχνουν πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταρρίπτει τα ρεκόρ, γεγονός που τον ανεβάζει στην κατηγορία του καλύτερου παίκτη την ιστορία του ποδοσφαίρου και με μεγάλη διαφορά σε σχέση με το δεύτερο", είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο γνωστός ατζέντης.

Από τη μεριά του, ο Ιταλός μιλώντας στο BoboTV στο Twitch δεν συμφώνησε με τον Μέντες, τονίζοντας: "Αρκετά από τον Ζόρζε Μέντες. Δεν είναι (ο Ρονάλντο) καν ανάμεσα στην πρώτη πεντάδα: Μέσι, Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ και Ρονάλντο (Ναζάριο) είναι σε άλλο επίπεδο".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ