ΑΡΗΣ

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: "Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσε, αναλάβετε τις ευθύνες σας"

Ο Θοδωρής Καρυπίδης πριν την έναρξη του αγώνα Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ | 11 Αυγούστου 2022
Ο Θοδωρής Καρυπίδης πριν την έναρξη του αγώνα Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ | 11 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, μίλησε στους παίκτες της ομάδας μετά την ήττα από τον Ιωνικό σκληρό ύφος και τονίζοντας πως πλέον η ανοχή του τελείωσε και θα πρέπει οι ίδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, σε ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας μετά την ήττα από τον Ιωνικό και τη λύση της συνεργασίας με τον Άλαν Πάρντιου.

Ο Καρυπίδης τόνισε πως έως τώρα ήταν ασπίδα για όλους αλλά αυτό θα πλέον θα αλλάξει και κάλεσε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τους είπε πως πρέπει να ντρέπονται για την εικόνα κόντρα στον Ιωνικό και ζήτησε να τα δώσουν όλα από εδώ και πέρα και όποιοι δεν μπορούν να ζητήσουν τη λύση των συμβολαίων τους.

Αρχικά και μιλώντας μέσω skype στους ποδοσφαιριστές της ομάδας είπε:

"Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα αυτό αλλάζει. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό. Δύο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπάτζετ του Ιωνικού. Αλλά οι παίκτες του Ιωνικού μπαίνουν μέσα και παίζουν με πάθος, τα δίνουν όλα. Σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία".

Και συνέχισε: "Οποίος δεν έχει καταλάβει που βρίσκετε ή δεν θέλει να καταλάβει να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο να φύγει. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε 2 ή 3 χρόνια συμβόλαιο σε ισχύ. Δεν με ενδιαφέρει το πως, αλλά από εδώ και πέρα είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσε μετά το ματς του Σαββάτου".

Και ζήτησε απ' όλους να αλλάξουν πρόσωπο από το ματς της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό:

"Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Οποίος δεν ματώσει από εδώ και πέρα τη φανέλα δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο, μη δω ξανά αδιάφορο παίκτη".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ