ΑΡΗΣ

Καρυπίδης σε παίκτες: "Αν υπάρχει κάποιος που δεν αντέχει να μου το πει τώρα"

Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ για την Super League Interwetten | 13 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ για την Super League Interwetten | 13 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Η ήττα από τον Ιωνικό την περασμένη Παρασκευή ταρακούνησε τον Άρη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να πηγαίνει στη σημερινή (20/9) προπόνηση και να θέτει τους παίκτες προ των ευθυνών τους ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό στο "Βικελίδης".

Ο Άρης ενισχύθηκε σημαντικά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με αποτέλεσμα να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στους φιλάθλους τους ενόψει της έναρξης της σεζόν, όμως οι πρώτες εικόνες στο χορτάρι κάθε άλλο παρά ενθουσίασαν.

Μετά την απώλεια δύο βαθμών στην πρεμιέρα, στο εντός έδρας με τον ΟΦΗ (0-0) ακολούθησε η ήττα από τον Ιωνικό (0-1) στη Νίκαια για την 2η αγωνιστική, στην επιστροφή των Νικαιωτών στα μεγάλα σαλόνια μετά από 14 χρόνια, κάτι που όπως αναμενόταν προκάλεσε προβληματισμό στον Άκη Μάντζιο.

Παρόμοια συναισθήματα βίωσαν και οπαδοί των κιτρινόμαυρων, με κάποιους μάλιστα εξ αυτών να υποδέχονται την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμο της Θεσσαλονίκης μετά από την ήττα στην Νεάπολη και να εκφράζουν μεν τη στήριξή τους αλλά και να ζητούν από τους παίκτες σε έντονο ύφος να μην επαναλάβουν παρόμοια εμφάνιση.

Δεν ήταν όμως οι μόνοι που θέλησαν να ανεβάσουν τους τόνους αφού το ίδιο έκανε και ο Θόδωρος Καρυπίδης την Δευτέρα (20/9), με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να πηγαίνει στην προπόνηση και να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο, αρχής γενομένης από το σημαντικό ματς με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη (22/9, 20:30, Novasports Prime) στο πλαίσιο της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

"Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει η ομάδα . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα.

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα.

Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης", τόνισε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του τόνισαν -απευθυνόμενοι πρός τον πρόεδρο- πως η ευθύνη για την εικόνα του Άρη στα πρώτα ματς ανήκει σε αυτούς και έδωσαν υπόσχεση πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να σημειωθεί η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ματς του "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ