ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Θα έρθει σίγουρα ο τίτλος"

O Θόδωρος Καρυπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Θοδωρής Καρυπίδης σε συνέντευξή του στην ΕΤ3 τόνισε ότι ο Άρης έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, ενώ είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΤ3 και την εκπομπή "Ο κόσμος των σπορ". Ο ισχυρός άνδρας του Άρη τόνισε ότι η ομάδα του ακολουθεί ένα πλάνο, ενώ παράγει ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που εισπράττει από τον κόσμο.

Μάλιστα, τόνισε ότι επιθυμεί την επόμενη χρονιά ο Άρης να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να κάνει πρωταθλητισμό. Υποστήριξε ότι είναι βέβαιος πως η ομάδα του θα πανηγυρίσει κάποιον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρυπίδη:

Για το πλάνο του Άρη: "Εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Πάμε βάση του πλάνου μας. Δε θέλουμε να κάνουμε τρέλες ή υπερβάσεις. Προσπαθώ κάθε χρόνο, όσο γίνεται, η ομάδα να είναι ένα βήμα πιο ψηλά. Αυτό φαίνεται από το ότι η ομάδα έχει οργανωθεί, είναι καλά και παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Εγώ χαίρομαι που καταλαβαίνω και εισπράττω από τον κόσμο, ότι ο Άρης παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Εμένα αυτό με κάνει να χαίρομαι".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται από την διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι γιατί για εμάς το Κύπελλο έχει πολύ μεγάλη σημασία όπως ξέρετε. Έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες. Αν εμφανιστούμε στο γήπεδο όπως κόντρα στον Ατρόμητο ή όπως στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, πιστεύω πως στο τέλος θα χαμογελάμε".

Για την πρόσληψη του Άκη Μάντζιου: "Εγώ είχα επιλέξει τον Άκη Μάντζιο από το καλοκαίρι, πριν έρθει στην ομάδα. Ήμουν σίγουρος για αυτόν και το επιτελείο του. Για άλλη μια φορά, αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος γιατί έκανα πίσω και ήθελα να υπάρχει μια ισορροπία με τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος δεν σημαίνει ότι έκανε λάθος επειδή δεν πήγε καλά. Κι αυτός ήθελε σίγουρα το καλύτερο".

Για το ενδεχόμενο πώλησης: "Υπάρχουν κάποια σχέδια. Τα δουλεύουμε, απλά δεν βγαίνουμε έξω να τα συζητάμε. Μακάρι να βρεθεί κάποιος πολύ δυνατός -οικονομικά- συμπαίκτης ή ακόμα να έρθει να πάρει τον Άρη. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμείς είμαστε ανοιχτοί. Αλλά να πάει πιο πάνω τον Άρη".

Για τον Κώστα Μήτρογλου: "Την αξία του την ξέρουμε όλοι. Θέλει παιχνίδια, θέλει χρόνο για να μπει και θα δείτε και τον Μήτρογλου. Είναι εύκολο τώρα επειδή δεν έχει ρυθμό το παιδί, να αρχίσουμε να λέμε ότι δεν κάνει. Να βγάλουμε άχρηστο και τον Μήτρογλου; Θα τρελαθούμε κιόλας. Το βασικότερο φέτος, είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλά παιδιά. Έχουμε ένα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα μέσα στην ομάδα. Αυτό φαίνεται και στο παιχνίδι. Σε αυτό βοηθάει και ο προπονητής".

Για τον στόχο του Άρη: "Θα έρθει σίγουρα τίτλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει. Θέλει και τύχη όμως. Σε ό,τι αφορά την επόμενη χρονιά, εμείς προσπαθούμε τώρα να κοιτάξουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε, ώστε να κάνουμε το καλύτερο. Θέλω να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο του χρόνου και να κάνουμε πρωταθλητισμό.

Σίγουρα, οι ομάδες οι οποίες παίζουν στην Ευρώπη έχουν μεγαλύτερα έσοδα έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια ώστε να πάρουν παίκτες πιο μεγάλης αξίας απ’ αυτούς που κοιτάμε εμείς. Όταν παίζεις Champions και Europa League και παίρνεις από 10 ως 45 εκατομμύρια ευρώ, δεν μπορούμε να πάμε να τους ανταγωνιστούμε. Παρ’ όλα αυτά, με τις δικές μας δυνάμεις κάνουμε τις καλύτερες επιλογές και η ομάδα θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ