ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρβάλιο: "Θέλω να παίξω περισσότερο και να συνεισφέρω στην ομάδα"

Ο Ζοάο Καρβάλιο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας
Ο Ζοάο Καρβάλιο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας INTIME SPORTS

Ο Ζοάο Καρβάλιο έκανε έναν μικρό απολογισμό για τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε πως θέλει να βελτιωθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten (17/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Ο Καρβάλιο στις δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του αγώνα μίλησε για την σεζόν του με τους ερυθρόλευκους, τη βελτίωση που θέλει να έχει, αλλά και για τη Νότιγχαμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβάλιο:

"Η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη. Δεν βρίσκομαι εδώ από την αρχή της χρονιάς, είναι μικρό το διάστημα. Πιστεύω χρειάζεται η ομάδα να ενωθεί με μία κανονική προετοιμασία, προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα παρά το γεγονός ότι κάναμε διάφορα καλά παιχνίδια, θέλουμε του χρόνου να είμαστε βελτιωμένοι".

Για τη φιέστα στο Καραϊσκάκης: "Νομίζω πως είναι σημαντικό ότι γιορτάσαμε τον τίτλο με τον κόσμο στο γήπεδό μας, είναι σημαντική στιγμή για την καριέρα μου, παρόλο που θέλαμε να κερδίσουμε στο παιχνίδι".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Βρίσκομαι ακόμη στην αρχή της καριέρας μου και έχω όνειρα. Θέλω να βελτιωθώ, να βελτιώσω τα στατιστικά μου σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη συνεισφορά στο παιχνίδι. Θέλω να παίξω περισσότερο και να συνεισφέρω στην ομάδα για να βελτιωθώ".

Για τη Νότιγχαμ που βρίσκεται κοντά στην Premier League: "Παρακολούθησα όλα τα παιχνίδι και είμαι περήφανος. Πήρα μέρος και σε κάποια από τα ματς της σεζόν, θα το θυμάμαι και με έχει βοηθήσει πολύ. Εύχομαι επιτυχία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ