ΟΦΗ

Καρώ: "Δεν το πολυσκέφτηκα για ΟΦΗ, ξέρουμε και στην Κύπρο την δυναμική που έχει"

Καρώ: "Δεν το πολυσκέφτηκα για ΟΦΗ, ξέρουμε και στην Κύπρο την δυναμική που έχει"
INTIME

Ο Ανδρέας Καρώ έφτασε στο Ηράκλειο για να αποτελέσει τη δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΟΦΗ, με τον Κύπριο στόπερ να τονίζει πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την προτασή που του έγινε.

Μετά από τον Άντριαν Ριέρα, ο Ανδρέας Καρώ θα είναι η δεύτερη προσθήκη του ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο 26χρονος Κύπριος κεντρικός αμυντικός είχε δώσει τα χέρια με τους Κρητικούς μετά από τη συμφωνία τους με την ομάδα του, το ΑΠΟΕΛ, και το μεσημέρι της Παρασκευής (09/06) έφτασε στο Ηράκλειο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Ξέρουμε και στην Κύπρο την δυναμική που έχει ο ΟΦΗ. Δεν το πολυσκέφτηκα, οι άνθρωποι στην ομάδα μου έδειξαν πόσο με θέλουν και δεν ήταν εύκολο να πω όχι. Θέλω να πετύχω, θέλω να αγωνιστώ σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως έκανα και στο παρελθόν.

Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε με τον ΟΦΗ και να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, ο οποίος, μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Κύπρου που έχει υποχρεώσεις στα προκριματικά του Euro 2024.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ