ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρνέζης: "Kρίμα που δεν κερδίσαμε"

Καρνέζης: "Kρίμα που δεν κερδίσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν από τους διακριθέντες στον αγώνα της Εθνικής μας. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Ορέστης Καρνέζης δεν έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ισοπαλία με την Βοσνία και αυτό εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Μίλησε για την απόκρουση στο σουτ του Λούλιτς στο πρώτο ημίχρονο αλλά και για τον επόμενο αγώνα με τον Σλοβακία στην Μπρατισλάβα.

" Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Δεν φοβήθηκα στο παιχνίδι. Οι Ιμπίσεβιτς και Ντζέκο είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να κερδίσουμε την Σλοβακία. Θέλαμε να κερδίσουμε τους Βόσνιους, είχαμε πολύ καλή εικόνα αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας αφήνει μια πικρία".

Για την φάση του Λούλιτς: " Ήταν ένα σουτ και απέκρουσα ενστικτωδώς αλλά γενικά πιστεύω ότι θα ήταν κρίμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ με βάση την απόδοση μας".

Για την κριτική που του ασκήθηκε: " Τα παιχνίδια είναι που κάνουν τον ποδοσφαιριστή. Όταν μία παίζεις και μία δεν παίζεις δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Με πολλή δουλειά και χαμηλά το κεφάλι μπορείς να διακριθείς αλλά τα παιχνίδια είναι αυτά που κάνουν τους ποδοσφαιριστές".

Για την Σλοβακία: " Δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγιση μας για το ματς αυτό. Θα πάμε για την νίκη πάει στην Μπρατισλάβα. Δεν μπορούμε να επιλέγουμε παιχνίδια δεν έχουμε τέτοιο περιθώριο και θα πρέπει να παίξουμε με το ίδιο πάθος".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ