ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρλίτος: "Τα άκρα σε άμυνα και επίθεση θα κρίνουν το ματς με τον Άρη"

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΛ
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Καρλίτος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής (17/1) απέναντι στον Άρη, τη δική του έως τώρα συνεισφορά στα γκολ και την αποχώρηση του Αντονίτο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/1) σε ένα καθοριστικό παιχνίδι τον Άρη και το τριφύλλι μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες του πάει στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης με ανεβασμένη ψυχολογία.

Κάτι το οποίο σημείωσε ο Καρλίτος μιλώντας στην κάμερα της "NOVA". Ο Ισπανός στην καθιερωμένη συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε πως ο ίδιος δεν ψάχνει ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο αλλά μια νίκη που θα δώσει τρεις σημαντικούς πόντους στον Παναθηναϊκό.

Ερωτηθείς για τα γκολ που έχει πετύχει έως τώρα δήλωσε ικανοποιημένος αλλά τόνισε πως σίγουρα θα ήθελε να έχει και άλλα ενώ σημείωσε πως καθοριστικό ρόλο στο ματς θα παίξουν τα άκρα των δύο ομάδων σε άμυνα και επίθεση.

"Για την ψυχολογία της ομάδας:

"Θα αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αγώνα με καλή ψυχολογία και αυτό είναι πάντα καλό για την ομάδα".

Για τον Άρη:
"Είδα το ματς με την ΑΕΚ. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και πέτυχε πολλά στα παιχνίδια του ως τώρα και όλοι οι αγώνες εναντίον του είναι δύσκολοι. Εμείς θα κοιτάξουμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μας για να κερδίσουμε".

Για την ήττα στον πρώτο γύρο και αν ψάχνει ρεβάνς:
"Σε κάθε ματς που παίζεις το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, έτσι λοιπόν και τώρα το βασικό αυτό είναι".

Για ενδεχόμενη κούραση του Άρη:
"Δεν θεωρώ βασικό και πως θα παίξει ρόλο. Θα προτιμούσα να παίζω και εγώ συνεχόμενα ματς ανά τρεις ημέρες. Μας αρέσει να παίζουμε, άρα όσο συχνά παίζεις τόσο χαρούμενος είσαι".

Για το κλειδί του αγώνα:
"Αν με ρωτάτε προσωπικά πιστεύω ότι το κλειδί είναι στα δύο άκρα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά".

Για τη χαμηλή θερμοκρασία που θα έχει στο Χαριλάου:
"Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο σε κάθε χώρα σε κάθε μέρος. Δε θεωρώ πλεονέκτημα ή μειονέκτημα για κανέναν".

Για τα πέντε γκολ και αν είναι χαρούμενος:
"Λίγα δεν είναι αλλά πάντα θέλουμε περισσότερα και βεβαίως είναι όπως στη ζωή αν συνηθίζεις με κάτι δεν έχει νόημα. Πάντα βεβαίως αν αυτά τα γκολ μετατρέπονται σε βαθμούς υπέρ της ομάδας σου".

Για τον Αντονίτο και την αποχώρηση του:
"Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και καλός ποδοσφαιριστής. Και επειδή σε αυτό τον κόσμο οι καλοί άνθρωποι σπανίζουν πραγματικά σου αφήνει μια ωραία ανάμνηση του εύχομαι καλή επιτυχία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ