ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρλίτος: "Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σαν τελικός για εμάς"

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει μαζί με τον Χουάνκαρ το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός - ΑΕΛ
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός - ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Καρλίτος σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι το παιχνίδι είναι σαν τελικός για τους πράσινους, ενώ θεωρεί ότι η έκβαση του παιχνιδιού θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (16/05, 19:30, Novasports 3, LIVE SPORT 24) στο τελευταίο ματς για τους πράσινους τη φετινή σεζόν και ο Καρλίτος σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σαν τελικός για την ομάδα του.

Παράλληλα ο Ισπανός επιθετικός του τριφυλλιού τόνισε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως κάθε ντέρμπι, ενώ ανέφερε ότι στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού επέστρεψε μια πολύ θετική ενέργεια, με την καμπάνα ίσως να χτυπάει για τον Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρλίτος στη NOVA: Για το αν πιστεύει ότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός: “Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αγώνα και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Αλλά πέρα από τον βαθμολογικό πίνακα το σημαντικό είναι ότι ένα τέτοιο ματς για μας είναι σαν τελικός. Πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο αγώνα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν".

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα για το ντέρμπι: "Κατά τη διάρκεια των τελευταίων γεγονότων που περάσαμε, έχω δει και έχω καταλάβει ότι σε όλο το περιβάλλον μας επέστρεψε μια πολύ θετική ενέργεια και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και να φύγουμε με μια μικρή ικανοποίηση".

Για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Ολυμπιακού: "Όταν δύο μεγάλες ομάδες παίζουν μεταξύ τους, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία δεν είναι τόσο καθορισμένα και γι’ αυτό λέμε ότι είναι μεγάλοι αγώνες. Διότι αυτά εξαρτώνται από μια μικρή λεπτομέρεια".

Για τους τομείς που πρέπει να προσέξουν οι πράσινοι: “Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο ρόστερ με αξιόλογους παίκτες όπως κι εμείς. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι οποιοσδήποτε παίκτης στις δύο ομάδες είναι ετοιμοπόλεμος και μπορεί να κάνει τη διαφορά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ