ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κάρικ: "Τιμή μου να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, σκληρό να βλέπω τον Σόλσκιερ να χάνει τη δουλειά του"

Ο Μάικλ Κάρικ μαζί με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ | 13 Ιανουαρίου 2019
Ο Μάικλ Κάρικ μαζί με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ | 13 Ιανουαρίου 2019 @2019 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Κάρικ, διαβεβαίωσε τους οπαδούς των κόκκινων διαβόλων πως η ομάδα θα είναι έτοιμη ενόψει του κρίσιμου ματς με την Βιγιαρεάλ ενώ αναφέρθηκε και στο αντίο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μία μόλις ημέρα μετά την αποπομπή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζει κατάματα την "επόμενη ημέρα", με τον μέχρι πρότινος βοηθό του και νυν υπηρεσιακό προπονητή της, Μάικλ Κάρικ, να δίνει σύνθημα συσπείρωσης ενόψει της δύσκολης αποστολής στην Ισπανία απέναντι στην Βιγιαρεάλ το βράδυ της Τρίτης (23/11, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE SPORT24) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

"Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και αυτή είναι μία συνηθισμένη ημέρα από την άποψη ότι έχουμε ένα ματς για το οποίο προετοιμαζόμαστε. Είναι προνόμιο για μένα να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση.

Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη που πηγάζει από αυτό το γεγονός και τώρα καλούμαστε να προχωρήσουμε. Αυτό είναι κάτι που κάνει καλά αυτός ο σύλλογος ιστορικά.

Τα παιδιά είναι έτοιμα και ανυπομονούμε να έρθει το ματς με την Βιγιαρεάλ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (22/11) ο Κάρικ, και πρόσθεσε:

"Δεν ξέρω, ούτε σκέφτομαι, για πόσα ματς θα κάτσω στον πάγκο. Θα δοκιμαστούμε σε ένα φανταστικό ματς αλλά αυτές είναι βραδιές για να θυμόμαστε. Το να βλέπω τον Όλε να χάνει τη δουλειά του ήταν σκληρό για μένα.

Μπορούσες να καταλάβεις από τη συγκίνηση που υπήρχε, πόσο πολύ τον σέβονταν όλοι. Ήταν ευχαρίστηση να δουλέψω δίπλα του, οπότε ήταν μία στενάχωρη ημέρα για μένα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ