ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάρι: "Μου αρέσει να βλέπω τον Μέσι"

Κάρι: "Μου αρέσει να βλέπω τον Μέσι"

Ο Στέφεν Κάρι αποτελεί αθλητή-φαινόμενο για το NBA όμως δεν γυρνάει την πλάτη στο ποδόσφαιρο. Διαβάστε τι λέει για τον Λιονέλ Μέσι, του οποίου δηλώνει μάλιστα μεγάλος φαν!

Οι Golden State Warriors μπορούν πλέον να καμαρώνουν για το γεγονός πως είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του NBA από το ξεκίνημα μίας σεζόν με 16 συνεχόμενες νίκες και ο βασικός συντελεστής σε αυτό το αξιοζήλευτο επίτευγμα δεν είναι άλλος από τον Στέφεν Κάρι.

Ο άσος της ομάδας του Σαν Φραντσίσκο κάνει "πράματα και θάματα" στον μαγικό κόσμο του NBA βομβαρδίζοντας ανελέητα τα αντίπαλα καλάθια και το άστρο του έχει φτάσει τόσο ψηλά που πολλοί τον συγκρίνουν με τους αντίστοιχους ποδοσφαιρικούς "θεούς" της σύγχρονης εποχής.

Εξού και η ακόλουθη ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ιστορικό ρεκόρ των "πολεμιστών": "Εσύ και ο ΛεΜπρον είστε όπως ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Εσύ είσαι ο Μέσι του μπάσκετ και ο Μέσι είναι ο Κάρι του ποδοσφαίρου;"

Η απάντηση του Κάρι ήταν αφοπλιστική καθώς παραδέχτηκε πως παρακολουθεί τον Μέσι και βρίσκει μάλιστα πως έχει πολλές ομοιότητες με τον άσο της Μπαρτσελόνα: "Δεν ξέρω εάν είμαι εγώ ο Μέσι του μπάσκετ ή εκείνος ο Κάρι του ποδοσφαίρου, είσαι να λέμε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αντίστροφο.

Κάρι: "Μου αρέσει να βλέπω τον Μέσι"

Και οι δυο μας έχουμε ένα δημιουργικό στιλ παιχνιδιού. Εγώ προσπαθώ να κάνω κόλπα και με τα δύο μου χέρια, κάνω σταυρωτές ντρίμπλες και πραγματοποιώ συγκεκριμένες δημιουργικές κινήσεις.

Ακριβώς το ίδιο στιλ έχει ο Μέσι όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να τον παρακολουθώ, είμαι μεγάλος φαν του. Κάθε φορά που αγγίζει τη μπάλα μπορεί να κάνει κάτι, είναι κάτι το ξεχωριστό να τον βλέπω στην τηλεόραση, όταν παίζει μένω κολλημένος στη θέση μου και τον κοιτάζω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27χρονος σταρ του NBA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ