ΠΑΟΚ

Κάργας: "Ο προπονητής μπορεί να συνδυάσει την εμπειρία με τη δίψα για διάκριση"

Ο Γιάννης Κάργας στο φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Ο Γιάννης Κάργας στο φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς EUROKINISSI

Ο Γιάννης Κάργας δήλωσε μεταξύ άλλων στη NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να συνδυάσει το μείγμα νέων και παλιών παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο Γιάννης Κάργας πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στη νίκη επί τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 4-0 στην Ολλανδία.

Ο Έλληνας στόπερ αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα, τόνισε ότι η υποδοχή που του επεφύλασαν στην ομάδα τον βοήθησε να φαίνεται σαν παλιός, ενώ θεωρεί ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να συνδυάσει το "μείγμα" νέων και παλιών παικτών στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κάργας στη NOVA:

Για το πώς του φαίνεται το κλίμα στον ΠΑΟΚ: "Περνάμε πολύ ωραία αν και είναι δύσκολες οι προπονήσεις. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα, είμαι συνηθισμένος σε αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση. Σήμερα αν και τα πόδια ήταν βαριά, βγάλαμε κάποια από αυτά που ήθελε ο προπονητής και πετύχαμε και κάποια γκολ. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά".

Για το γεγονός πώς φαίνεται σαν παλιός στην ομάδα: "Το σημερινό φιλικό δεν λέει πάρα πολλά για εμάς, πιο πολύ το κάνουμε για να βρούμε ρυθμό και να καταγράψουν και κάποιοι παίκτες αγωνιστικά λεπτά.

Φαίνεται σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα, γιατί προφανώς κάτι κάνει η ομάδα καλά και τους ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα όλον τον χρόνο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια τέτοια ομάδα, που χρειάζεται τέτοια αποτελέσματα. Είτε είναι φιλικό είτε είναι επίσημο θα μπαίνουμε για τη νίκη".

Σχετικά με το "μείγμα" του ΠΑΟΚ, με πολλούς νέους παίκτες: "Είμαι σίγουρος ότι αυτό το μείγμα με νέους και παλιούς μπορεί να το συνδυάσει ο προπονητής, την εμπειρία δηλαδή με τη δίψα για διάκριση. Το έχει αποδείξει ο συγκεκριμένος προπονητής πως μπορεί, ωστόσο δεν είναι η θέση μου να το σχολιάσω".

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Να αγωνίζομαι και να δίνω το 100%. Ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που κάνει ό,τι του πει ο προπονητής. Αυτό θα προσπαθήσω".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ