ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κάργας: "Ιστορική πρόκριση, μας πείσμωσαν όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι"

O Γιάννης Κάργας κατά τη διάρκεια αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό για την Super League
O Γιάννης Κάργας κατά τη διάρκεια αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κάργας μετά από τη πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έπεσε στην παγίδα της ομάδας του, που πίεσε από νωρίς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας 1-2 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Κάργας τόνισε ότι είναι μία ιστορική επιτυχία, ενώ πείσμωσαν τους Ηπειρώτες τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού.

Αναλυτικά η δήλωση του Κάργα:

"Είναι μια ιστορική πρόκριση. Μας πείσμωσαν όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Δώσαμε ό,τι είχαμε. Ο Παναθηναϊκός δεν περίμενε να τον πιέσουμε, έτσι έπεσε στην παγίδα μας. Κάναμε κατά γράμμα όσα είχαμε πει.

Αφιερώνουμε τη νίκη και την πρόκριση στον κόσμο της ομάδας και ο καθένας ξεχωριστά στις οικογένειές μας. Δεν είναι ένα όνειρο αυτό, είναι ένας στόχος που είχαμε. Δεν είναι όνειρα, είναι στόχοι. Ήταν στόχος, μπορέσαμε και τον πετύχαμε, πάμε στον επόμενο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ