ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Καρφί Εμπαπέ: "Έχω περισσότερη ελευθερία στην εθνική Γαλλίας απ' όση στην Παρί"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετία στο Euro 2020
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετία στο Euro 2020 © 2021 ROBERT GHEMENT / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έριξε το "καρφί" του για την Παρί Σεν Ζερμέν, δηλώνοντας μετά τη νίκη της εθνικής Γαλλίας κόντρα στην Αυστρία πως στους "τρικολόρ" απολαμβάνει μεγαλύτερη ελευθερία στον αγωνιστικό χώρο συγκριτικά με τους Παριζιάνους.

Η Γαλλία έκανε το καθήκον της το βράδυ της Πέμπτης (22/9) και πήρε την πρώτη της νίκη για τον όμιλό της στη League A στο Nations League, επικρατώντας 2-0 επί της Αυστρίας για την 5η αγωνιστική στο "Σταντ ντε Φρανς".

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ για τους τρικολόρ, στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη μετά το φινάλε, πέταξε την "μπηχτή" του για την Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως στην εθνική ομάδα απολαμβάνει μεγαλύτερη ελευθερία.

"Παίζω διαφορετικά με τη Γαλλία. Μου ζητούν να κάνω διαφορετικά πράγματα εδώ από ό,τι στην Παρί. Εδώ έχω πολύ περισσότερη ελευθερία. Ο προπονητής ξέρει ότι έχουμε τον Ζιρού ως 9 που φτιάχνει τις άμυνες και μπορώ να παίζω περισσότερο στην περιοχή. Στην Παρί είναι διαφορετικά, αυτό δεν υπάρχει. Μου ζητούν να παίξω σέντερ και είναι διαφορετικά".

Αναφερόμενος στα δικαιώματα της εικόνας του τόνισε: "Είμαι ευχαριστημένος με τις συμφωνίες για τα δικαιώματα εικόνας. Δεν ήμουν εγώ που πρότεινα τις συμφωνίες. Δεν με πειράζει να είμαι στο επίκεντρο της προσοχής αν είναι καλό για τους συμπαίκτες μου. Η κριτική δεν θα αλλάξει τον τρόπο που παίζω και ζω. Αν είναι καλό για την ομάδα, δεν με νοιάζει. Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι χαρούμενη".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ