ΑΕΚ

Καρέρα: "Να έχουμε μεγαλύτερη αγριάδα στο τελείωμα των φάσεων"

Ο Μάσιμο Καρέρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μάσιμο Καρέρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα, έπειτα από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα, υποστήριξε ότι η ομάδα του χρειάζεται μεγαλύτερη αγριάδα στα τελειώματα των φάσεων.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένη κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη και πήρε τη νίκη με 2-1 για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Μάσιμο Καρέρα στις δηλώσεις του στη Nova μετά το τέλος του ματς υποστήριξε ότι η ομάδα του δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι χρειάζεται περισσότερη αγριάδα στα τελειώματά της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα:

Για το ματς: "Κάναμε ένα μεγάλο αγώνα εναντίον ενός πολύ καλού αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ και το πέτυχε ο αντίπαλος. Ήμασταν πολύ καλοί, όμως και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πετύχαμε το δεύτερο γκολ και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη".

Για το πρώτο ημίχρονο: "Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Χρειαζόμασταν να έχουμε περισσότερη αγριάδα για να τελειώσουμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε στο πρώτο".

Για το αν υπήρξε αλτρουισμός: "Πάντα λέω ότι όταν έχεις την ευκαιρία πρέπει να την αξιοποιήσεις. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα αλτρουισμού, αλλά έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις".

Για το αν αρχίζει να αποδίδει η δουλειά του καλοκαιριού: "Όχι, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε κάθε μέρα, ώστε να φτάσουν οι παίκτες στο τέλειο αποτέλεσμα".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ