ΑΕΚ

Καρέρα: "Σαν να είναι ο αγώνας της ζωής μας"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, πριν από τη συνέντευξη Τύπου ενόψει Βόλφσμπουργκ
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, πριν από τη συνέντευξη Τύπου ενόψει Βόλφσμπουργκ EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, τόνισε ότι οι κιτρινόμαυροι πρέπει να αγωνιστούν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (1/10, 21:45) σαν να είναι ο αγώνας της ζωής τους.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ (1/10, 21:45) για τα playoffs του Europa League με στόχο τους ομίλους και ο προπονητής της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα, υποστήριξε ότι οι παίκτες του πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι και να αγωνιστούν λες και είναι το ματς της ζωής τους.

"Δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε σε έναν παίκτη, αλλά σε ολόκληρη την ομάδα. Είναι μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο τεχνικά αλλά και τακτικά και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι.

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα σαν να είναι ο αγώνας της ζωής μας, σα να είναι τελικός. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε πιστοί στην τακτική μας και να πάρουμε την πρόκριση. Αρα, αυτό είναι το κλειδί. Να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι.

Δεν χρειάζεται να προετοιμάσουμε τους παίκτες σε μεγάλο βαθμό. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο αυριανός αγώνας, οπότε δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Tο αν υπάρχει γούρι για τον αυριανό αγώνα: "Δεν θεωρώ ότι το γούρι παίζει ρόλο. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν καλύτερα σε έναν αγώνα από άλλους. Έχω στο μυαλό μου το πλάνο για τον αυριανό αγώνα και θα το μεταφέρων στους παίκτες μου".

Το εάν έχει προσωπικό κίνητρο: "Και με την Σπάρτακ είχα προκριθεί στο Europa League. Πέρα από το προσωπικό πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ και για τους παίκτες να πάρουμε την πρόκριση"

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ