ΑΕΚ

Καρέρα: "Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε θέσει"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, υποστήριξε με το τέλος του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και πήρε την πρόκριση.

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη-πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ επικρατώντας με 2-1 και πέρασε στους ομίλους του Europa League. Ο ίδιος με το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της "NOVA" και τόνισε πως η ομάδα πέτυχε τον πρώτο στόχο που είχε θέσει.

Για την πρόκριση:
"Είμαι ευτυχισμένος γιατί φτάσαμε στον στόχο μας. Τον στόχο της πρόκρισης που ήθελε και η ομάδα. Η ομάδα έβαλε καρδιά και πάλεψε και ήξερε το πως να... υποφέρει για να περάσει".

Για το εάν έχει ξαναβιώσει κάτι τέτοιο:
"Ναι έχω παίξει πολλούς αγώνες ως παίκτης και έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Δείξαμε χαρακτήρα, διότι είχαμε χάσει πέναλτι και βρεθήκαμε να χάνουμε".

Για τη δυσκολία του αγώνα:
"Η ομάδα ήξερε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς. Συνέχιζε να παίζει. Είχαμε μία δυνατή γραμμή μπροστά στην επίθεση και τα καταφέραμε".

Για το τι είπε στον Λιβάγια πριν την αλλαγή:
"Του είπα να ετοιμαστεί γιατί θα έμπαινε στο γήπεδο στα επόμενα 15 λεπτά. Του είπα να βρει την απαιτούμενη συγκέντρωση και να αλλάξει τον αγώνα. Να μπει και να αλλάξει το ματς".

Για τον Ανσαριφάρντ:
"Ήμουν ευτυχισμένος για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και ήταν και ο ίδιος. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν παίκτη. Να βάλει ένα γκολ πρόκρισης. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και δεν χρειάζεται να σταθούμε σε πρόσωπα".

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ