ΙΤΑΛΙΑ

Καρέρα: Μετά την ΑΕΚ, είδε πρόωρα την πόρτα της εξόδου και από την Μπάρι

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόλις 12 ματς πρόλαβε να κοουτσάρει την Μπάρι ο Μάσιμο Καρέρα, με την ομάδα της Απουλίας να μη μένει ικανοποιημένη από την παρουσία του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ στον πάγκο της και να ανακοινώνει το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Αν η παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στο τιμόνι της ΑΕΚ κρίθηκε ως αποτυχημένη (είχε απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες) και οδήγησε στην απομάκρυνσή του μετά απο σχεδόν έναν χρόνο και 50 ματς στον πάγκο της, τότε σίγουρα τα πήγε πολύ χειρότερα στη νέα ποδοσφαιρική του περιπέτεια.

Αυτή αφορά τη συνεργασία του με την Μπάρι, με τον άλλοτε τεχνικό της Σπαρτάκ Μόσχας να επαναπατρίζεται με στόχο να βάλει την ομάδα της Απουλίας σε τροχιά ανόδου στην Serie B αλλά τα αποτελέσματα να μην τον δικαιώνουν. Σε σύνολο 12 αγώνων πανηγύρισε πέντε φορές το τρίποντο, αριθμός που κρίθηκε μη ικανοποιητικός από τους διοικούντες τον σύλλογο και έφερε το πρόωρο αντίο.

Αυτό έγινε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (19/4) η Μπάρι, στην οποία σημειώνει τα ακόλουθα: "Η Μπάρι γνωστοποιεί πως έπαψε από τα καθήκοντα του προπονητή της πρώτης ομάδας τον Μάσιμο Καρέρα. Η διοίκηση, με εκτίμηση και σεβασμό για τον άνθρωπο και τον επαγγελματία, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Καρέρα για τη δουλειά που έκανε στον τιμόνι των ερυθρόλευκων και εύχεται σε εκείνον και το επιτελείο του τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ