ΑΕΚ

Καρέρα: "Κάναμε ατομικά λάθη και ήρθε ο αποκλεισμός"

Ο Μάσιμο Καρέρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπράγκα στο ΟΑΚΑ
Ο Μάσιμο Καρέρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπράγκα στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Ο Μάσιμο Καρέρα απέδωσε τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Europa League σε ατομικά λάθη και τόνισε ότι η Ένωση είναι υποχρεωμένη να αντιδράσει κόντρα στον Παναθηναϊκό (6/12, 19:30).

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (6/12, 19:30, Novasports 1) είναι πέραν πάσης αμφιβολίας το ματς που κλέβει την παράσταση από την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Μάσιμο Καρέρα στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό στο Europa League, τον οποίον απέδωσε σε ατομικά λάθη.

"Το κλίμα είναι όπως πάντα, κανονικό. Όπως όταν κερδίζουμε δεν πρέπει να υπάρχει υπερβολική ευφορία ούτε όταν χάνουμε να πέφτουμε στον πάτο. Επικεντρωνόμαστε στο σημαντικό ματς που έχουμε να δώσουμε αύριο.

Δυστυχώς τα λάθη στο ποδόσφαιρο τα πληρώνεις και εμείς στο Europa League κάναμε κυρίως ατομικά λάθη και ήρθε ο αποκλεισμός. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, έδωσε τα πάντα. Αλλά στο διεθνές επίπεδο τα λάθη τα πληρώνεις.

Οι πρώτοι θλιμμένοι είμαστε εμείς σαν ομάδα και εγώ προσωπικά. Βάλαμε τα δυνατά μας αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας ότι δουλεύουμε ως επαγγελματίες και δίνουμε τα δυνατά μας για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει.

Χθες είδαμε ξανά τα γκολ που δεχθήκαμε από την Μπράγκα και διαπιστώσαμε ότι όλα ήρθαν από έλλειψη συγκέντρωσης σε ατομικό επίπεδο. Δεν θέλω να πω ότι ένας συγκεκριμένος παίκτης έκανε λάθος, όλοι όσοι παίζουν κάνουν ο,τι μπορούν. Είναι στις μικρές λεπτομέρειες τα λάθη και εκεί προσπαθούμε να δουλέψουμε για να μη δεχόμαστε γκολ, βελτιώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε ανεξάρτητα από ό,τι έγινε στο παρελθόν. Είναι υποχρεώσή μας να παίζουμε κάθε αγώνα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό βάζοντας τα δυνατά μας. Το τι έχει γίνει στο παρελθόν δεν μας ενδιαφέρει, αλλά πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα για το μέλλον.

Τα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα παιχνίδια. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, το ίδιο ξέρει και ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να μπούμε μέσα δείχνοντας μαχητικότητα, γνωρίζοντας ότι πρέπει να υποφέρουμε και θα παίξουμε για τη νίκη.

Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με λίγες δυσκολίες αλλά με την αλλαγή του προπονητή βελτιώθηκε. Σε ντέρμπι όμως δεν έχει σχέση η βαθμολογία και σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα. Το θέμα είναι η ψυχή και η όρεξη"

Στους τραυματίες και ποιον δεν θα υπολογίζει: "Πολύ πιθανό να μην είναι Λόπες και Τσιγκρίνσκι. Θα δούμε σήμερα σε τι κατάσταση είναι ο Μπακάκης. Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ