ΑΕΚ

Καρέρα: "Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πίσω"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα
Ο Μάσιμο Καρέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο να κοιτάξει πίσω στην ήττα από τη Ζόρια και απέδωσε το χαρακτηρισμό μάχη στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη (29/11, 19:30, Novasports 1) για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten και καλείται να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα από τη Ζόρια για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σε αυτό στάθηκε και ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε στη NOVA ότι η Ένωση - ταξίδεψε χωρίς Λόπες, αλλά με Ανσαριφάρντ - δεν έχει χρόνο να κοιτάξει πίσω και απέδωσε το χαρακτηρισμό μάχη στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τη Ζόρια: "Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι ήμασταν άτυχοι με την αποβολή. Είχαμε προετοιμάσει τον αγώνα, όπως είχαμε κάνει και στο πρώτο ματς.

Αυτή ήταν η μεγάλη μας ατυχία. Σκεφτόμουν να κάνω αλλαγές στο δεύτερο μέρος, αλλά ήρθε η αποβολή και έφερε τα πάνω-κάτω".

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα: "Δεν μας επηρεάζει το γεγονός αυτό. Έχουμε ένα κρίσιμο ματς μπροστά μας. Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πίσω. Θα είναι μάχη το ματς. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή σε φυσική κατάσταση, είναι ένα γήπεδο που δυσκολεύει τον αντίπαλο".

Για τη συζήτηση που είχε με τον Ίλια Ίβιτς: "Συζητήσαμε για ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε κάθε φορά. Είτε χάνουμε, είτε νικάμε, συζητάμε με τον Ίβιτς πάντα".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ