ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: Το μήνυμα για το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα είχε μέσα μονομαχία με τον Ζιοβάνι

Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Ζιοβάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Ζιοβάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες πριν το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα ο Κριστιάν Καρεμπέ θυμήθηκε τη θητεία του στους μερένγκες ανεβάζοντας φωτογραφία από μάχη του στο Clasico με τον τότε μπλαουγκράνα και μετέπειτα συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ζιοβάνι.

Ο κόσμος του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι σε αναμμένα καρβουνά καθώς το βράδυ του Σαββάτου (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο", σε ένα Clasico όπου και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο του τίτλου όπου τον διεκδικούν μαζί με την πρωτοπόρο της La Liga, Ατλέτικο.

Όπως είναι λογικό, το ματς αυτό συγκινεί όλους όσους αγαπούν τον βασιλιά των σπορ, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει τις ένδοξες στιγμές που έχει βιώσει με τη φανέλα της Ρεάλ και φρόντισε να το θυμίσει ανεβάζοντας φωτογοραφία του από τα τέλη της δεκαετίας του '90 σε μάχη του με τον μπλαουγκράνα Ζιοβάνι, με τον οποίο συνυπήρχε μάλιστα για τρία χρόνια (2001-04) στους ερυθρόλευκους.

"Το Clasico... Ποιος θα νικήσει; Με τον φίλο μου Ζιοβάνι εκείνη την εποχή πριν έρθουμε στον Ολυμπιακό", ανέφερε το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ