CHAMPIONS LEAGUE

Καρεμπέ: "Θα ήθελα να παίξει η Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκης στο Super Cup"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ σε προπόνηση του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2020.
Ο Κριστιάν Καρεμπέ σε προπόνηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο στρατηγικός σύμβουλος και πρεσβευτής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, προέβλεψε πολλά γκολ και πέναλτι στον τελικό του Champions League και εξέφρασε την επιθυμία του να δει την Μάντσεστερ Σίτι στο "Καραϊσκάκης" στο ευρωπαϊκό Super Cup.

Ο τελικός του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ έφερε αμέτρητους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στο "Ατατούρκ" της Κωνσταντινούπολης και ένας εξ αυτών ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο στρατηγικός σύμβουλος και πρεσβευτής του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και προέβλεψε πως το σκορ στον τελικό θα είναι 2-2 και θα οδηγηθεί στα πέναλτι, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο "Καραϊσκάκης" στις 16 Αυγούστου, στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup κόντρα στην Σεβίλλη.

"Πιστεύω πως θα είναι πολύ ισορροπημενο παιχνίδι παρόλο που πολλοί λένε πως η Σίτι είναι το φαβορί. Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου αλλά η Ίντερ έχει ζήσει αυτή την εμπειρία και έχει την ιστορία με το μέρος της.

Πιστεύω πως θα έρθει 2-2 και θα κριθεί στα πέναλτι. Με τον Μπρόζοβιτς θα μπορούσε η Ίντερ να ελέγξει τον ρυθμό. Η τριάδα Ντε Μπρόινε, Σίλβα και Γκουντογκάν είναι φανταστική.

Η Σίτι θα ήθελα να παίξει στο Super Cup στο Καραϊσκάκη. Είναι 50-50 ο τελικός. Η Σίτι θα κρατήσει την μπάλα περισσότερο. Περιμένω έναν θεαματικό τελικό", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κριστιάν Καρεμπέ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ