ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Δημιουργήσαμε ένα μεγάλο πρότζεκτ, ελπίζουμε περισσότερα στο μέλλον"

O σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ
O σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Κριστιάν Καρεμπέ στάθηκε στο πνεύμα μαχητικότητας και προσπάθειας ως το τέλος που χτίστηκε μέσα στον Ολυμπιακό και έβγαλε το καπέλο στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέδρο Μαρτίνς για τη συμβολή τους στις επιτυχίες των ερυθρολεύκων (VIDEO).

Για τη δημιουργία ενός μεγάλου πρότζεκτ στον Ολυπιακό και την πίστη πως το μέλλον θα φέρει ακόμα περισσότερες χαρές για τον κόσμο της ομάδας, χάρη στην παρουσία των Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του προέδρου και προπονητή αντίστοιχα, έκανε λόγο ο Κριστιάν Καρεμπέ μετά την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος του πειραϊκού συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού:

"Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, αργά ή γρήγορα θα τον πετυχαίναμε. Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο πριν ολοκληρωθεί και τυπικά το πρωτάθλημα.

Από τον προπονητή εξαρτάται η διαχείριση του υλικού, ισχύει ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι όμως στο μυαλό μας είναι και το Κύπελλο. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.

Καταφέραμε να χτίσουμε ένα πνεύμα μαχητικότητας και προσπάθειας ως το τέλος, παίζουμε στο 100% όλους τους αγώνες και έχουμε πάντα κίνητρο ανεξάρτητα με το στόχο.

Σε ένα μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος εκπαίδευσε τους ποδοσφαιριστές να μένουν συγκεντρωμένοι ως το τέλος.

Έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο πρότζεκτ και ελπίζουμε σε πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορέσαμε να χαρίσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στους φιλάθλους μας και στις οικογένειές μας.

Πρώτα απ'όλους τα εύσημα ανήκουν στον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη που μπορεί να στηρίξει κάθε μας προσπάθεια. Χωρίς εκείνον τίποτα δεν θα ήταν εφικτό και σε συνδυασμό με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, όποιος έρχεται στην ομάδα, προσαρμόζεται εύκολα.

Το τμήμα σκάουτινγκ επίσης αλλά και όλοι μας οι συνεργάτες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα δουλεύουν αρμονικά και έτσι έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που είναι επιτυχημένο και οφείλεται αποκλειστικά στο ομαδικό πνεύμα και στο dna του Ολυμπιακού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Glomex

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ