ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, ο αθλητισμός μού προσέφερε μία ευκαιρία"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Νέφτσι
Ο Κριστιάν Καρεμπέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Νέφτσι INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, παραχώρησε συνέντευξη στο Super Deportivo Radio και αναφέρθηκε στη δύσκολη παιδική του ηλικία.

Μεγάλη συνέντευξη στο Super Deportivo Radio παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε για την δύσκολη παιδική του ηλικία και τα 18 αδέρφιά του: "Ήταν προνόμιο για εμένα να έχω αδέρφια, που προσέχαμε ο ένας τον άλλον. Το πιο σημαντικό ήταν μάθαμε να μοιραζόμαστε. Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια. Όταν ζεις μία ζωή με ανάγκες μαθαίνεις να μοιράζεσαι.

Τα ξημερώματα ο πατέρας μου με ξυπνούσε κάθε μέρα και ταξιδεύαμε 14 χιλιόμετρα για ψωμί. Ήταν εμπειρία να κάνεις κάτι τέτοιο σε ηλικία 10 και 15 χρονών. Το μόνο μου όνειρο ήταν να φάω ένα μήλο, δεν είχαμε τέτοια πράγματα. Ήταν πολυτέλεια για εμάς. Ο αθλητισμός που προσέφερε μία ευκαιρία στη ζωή'".

Έπειτα συνέχισε με την κατάκτηση του Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας: "Όταν έπαιξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο όλη μου η ιστορία πέρασε από μπροστά μου. Από την παιδική μου ηλικία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι το ζούσα. Είναι φανταστικό, μία μαγική στιγμή. Θυμόμουν ότι ήταν το όνειρο μου να φάω ένα μήλο και ότι ταξίδευα 14 χιλιόμετρα την ημέρα για ένα ψωμί που θα μοιραζόμουν με τα 18 αδέρφια μου".

Επιπλέον αναφέρθηκε στον Μέσι, τονίζοντας ότι ο κόσμος δεν πρέπει να τον κρίνει: "Τον έχουμε δει για 20 χρόνια στην Μπαρτσελόνα να παίζει έτσι, δεν μπορούμε να το αλλάξουνε. Πρέπει να είναι ο αρχηγός, γιατί γνωρίζει τον ρόλο του υπέροχα. Ο Μέσι είναι μαγικός και πρέπει να σταματήσουμε να τον κρίνουμε, γιατί ξέρουμε όταν ακουμπάει την μπάλα, πάντα μπορεί να κάνει κάτι".

Τέλος μίλησε για τον Μπενζεμά, αλλά και τον Εμπαπέ: "Είναι το καλύτερο 9άρι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ήταν εύκολο για εκείνον, γιατί ξεκίνησε με τους Μοράτα, Ιγκουαΐν, και τον Κριστιάνο. Υπήρχε πάντα σκιά γύρο του. Τώρα είναι μεγάλο αστέρι. Είναι ολοκληρωμένος. Στη Ρεάλ Μαδρίτης έμαθε από τους καλύτερους. Μαζί με τον Εμπαπέ είναι τέλειοι για την εθνική Γαλλίας. Όταν παίζουν μαζί μου θυμίζουν τον Μαραντόνα με τον Μπουρουσάνγκα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ