ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Καρέλης: "Το κυνηγήσαμε ως το τέλος και πήραμε αυτό που μας άξιζε"

Ο Νίκος Καρέλης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Νίκος Καρέλης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ INTIME

Ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος ισοφάρισε αρχικά για τον Παναιτωλικό απέναντι στην ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του πήρε αυτό που της άξιζε, καθώς το κυνήγησε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Παναιτωλικός πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα της ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 2-1, με τον Νίκο Καρέλη να πετυχαίνει το πρώτο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι τα καναρίνια πήραν αυτό που άξιζαν, καθώς κυνήγησαν μέχρι τέλους τη νίκη, υπηρετώντας το πλάνο που είχαν σχεδιάσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καρέλης στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ. Κάθε μέρα δουλεύουμε για το καλύτερο.

Σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε μία ΑΕΚ που ξέρουμε ότι πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Την αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία. Μπορεί να δεχθήκαμε το γκολ, όμως μείναμε στο πλάνο. Όλα τα παιδιά ήξεραν ότι με το 1-0 θα το κυνηγήσαμε ως το τέλος. Κι αυτό κάναμε. Πήραμε αυτό που μας άξιζε".

Για το προβάδισμα της ΑΕΚ "Η αλήθεια είναι πως όταν δέχεσαι ένα γκολ μερικά λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου είναι αρκετά δύσκολο. Όμως έχουμε δείξει και από εμπειρία, μείναμε στο πλάνο.

Μπήκαμε με ψυχραιμία και ηρεμία στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το τέλος δουλέψαμε όλοι μαζί για να πετύχουμε αυτό που κάναμε σήμερα. Όλα τα παιδιά πήραν μεγάλη ψυχολογία μετά το 1-1. Έβαλε και ένα πολύ όμορφο γκολ ο Μεντόσα και πήραμε τη νίκη".

Για το πρώτο του γκολ επί της ΑΕΚ: "Το δεύτερο ημίχρονο όταν μπαίνεις είσαι πιο ξεκούραστος. Μπορεί να μπεις και να εκμεταλλευτείς τα λάθη του αντιπάλου. Όλα τα παιδιά κάναμε ό,τι μπορούσαμε".

Για τη συνέχεια: "Μέσα σε λίγες ημέρες θα πρέπει να παίξουμε αρκετές ομάδες. Μας δίνει όμως αυτή η νίκη μία ψυχολογία. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ