ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Καπού: "Στο Άνφιλντ ζεις μια κόλαση για 90 λεπτά"

Ο Ετιέν Καπού με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ
Ο Ετιέν Καπού με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ @ 2021 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Ετιέν Καπού θεωρεί ότι η ατμόσφαιρα του Άνφιλντ αλλά και η απόδοση των παικτών της Λίβερπουλ κάνουν τους αντιπάλους να ζουν μια κόλαση για 90 λεπτά.

Ο Ετιέν Καπού σε συνέντευξή του χαρακτήρισε κόλαση την ατμόσφαιρα του Άνφιλντ σε συνδυασμό με την απόδοση των παικτών της Λίβερπουλ, καθώς θεωρεί ότι η Βιγιαρεάλ θα περάσει δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών (27/4, 22:00, MEGA και COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24).

Παράλληλα τόνισε ότι το "κίτρινο υποβρύχιο" δεν έχει πίεση, καθώς είναι η μικρότερη ομάδα των ημιτελικών, επομένως κάνει απλά την πορεία της, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μιλήσει για κατάκτηση του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καπού: "Το Άνφιλντ είναι κόλαση, πρέπει να το πεις όπως είναι. Είναι κόλαση. Είναι το χειρότερο στάδιο που έχω παίξει στην Αγγλία. Είτε είναι η ατμόσφαιρια είτε ο τρόπος που παίζουν. Για 90 λεπτά, ζεις μια κόλαση.

Έχουν την ικανότητα να ξεπερνούν τους εαυτούς τους, να προκαλέσουν προβλήματα μόνο προβλήματα, όλη την ώρα σε κάθε μεριά του αγωνιστικού χώρου.

Δεν σταματούν, ορμούν πάνω σου όλη την ώρα και το μόνο που θέλουν είναι να πετυχαίνουν γκολ. Ακόμα και όταν σκοράρουν συνεχίζουν, γιατί θέλουν να σε τελειώσουν. Δεν τους νοιάζει τι ή ποιός είναι μπροστα τους. Θέλουν απλά να τους τελειώσουν".

Για την πορεία της Βιγιαρεάλ: "Το να κερδίσουμε το Champions League; Δεν είχαμε ποτέ αυτή τη θρασύτητα να μπορέσουμε να πούμε ότι πάμε να το κερδίσουμε. Είμαστε η μικρότερη ομάδα των ημιτελικών, ήμασταν η μικρότερη ομάδα των προημιτελικών. Απλά κάνουμε την πορεία μας και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε".

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ