ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καντονά: "Πρότεινα στον Γούντγουορντ να γίνω πρόεδρος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν με ήθελαν"

Ο Ερίκ Καντονά
Ο Ερίκ Καντονά @ 2009 JOEL RYAN / AP IMAGES

Ο Ερίκ Καντονά δήλωσε ότι είχε προτείνει στον Εντ Γούντγουορντ να γίνει "πρόεδρος ποδοσφαίρου" στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έβλεπε θετικά την προοπτική, ο πρώην αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των κόκκινων διαβόλων και οι διοικούντες την ομάδα απάντησαν αρνητικά.

Ο Ερίκ Καντονά παραχώρησε συνέντευξη στο Athletic, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλοδοξία του να υπηρετήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από άλλο πόστο, αυτό του προέδρου.

Ο Γάλλος θρύλος των κόκκινων διαβόλων τόνισε ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έβλεπε με καλό μάτι αυτή την ιδέα, όχι όμως και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ.

"Ο Γούντγουορντ είναι εξαιρετικός στο μάρκετινγκ αλλά όχι στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι πρέπει να έχουν έναν πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίο, έναν πρόεδρο υπεύθυνο για θέματα διοίκησης/μάρκετινγκ και μετά έναν πρόεδρο ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες τις αποφάσεις στο ποδόσφαιρο.

Οπότε πρότεινα να είμαι ο "Πρόεδρος του ποδοσφαίρου. Πρώτα συνάντησα τον Φέργκιουσον να του το πω και μου είπε ότι είναι θαυμάσια ιδέα. Με γνώρισε στον Γούντγουορντ, συναντηθήκαμε κάποιες φορές, αλλά δεν με ήθελαν. Ακόμα πιστεύω εμένα ή κάποιον άλλο που να ασχολείται με τα θέματα του ποδοσφαίρου. Πρέπει να είναι κάποιος από την ομάδα, που ξέρει ποδόσφαιρο αλλά και το κλαμπ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εντ Γούντγουορντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ