LA LIGA

Κάντιθ - Μπαρτσελόνα: Αναρρώνει στο νοσοκομείο ο οπαδός που υπέστη καρδιακή προσβολή

Στιγμιότυπο από το Κάντιθ - Μπαρτσελόνα, με αγωνία οι παίκτες και ο κόσμος περιμένει τις εξελίξεις για τον οπαδό που υπέστη στις εξέδρες ανακοπή
Στιγμιότυπο από το Κάντιθ - Μπαρτσελόνα, με αγωνία οι παίκτες και ο κόσμος περιμένει τις εξελίξεις για τον οπαδό που υπέστη στις εξέδρες ανακοπή © 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου (10/9), όπου και αναρρώνει, ο οπαδός που υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του Κάντιθ - Μπαρτσελόνα.

Σοκαρισμένος ο κόσμος παρακολουθούσε το βράδυ του Σαββάτου (10/9) το ιατρικό τριμ να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να προσπαθεί να σώζει τη ζωή ενός οπαδού, που βρισκόταν στο γήπεδο για το Κάντιθ - Μπαρτσελόνα και υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο αγώνας διεκόπη συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό, όταν έγινε αντιληπτό ότι ένας φίλαθλος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα, με τον κίπερ των γηπεδούχων, Λεντέσμα, να τρέχει μάλιστα, για να παραδώσει τον απινιδιωτή.

Στην ενημέρωσή της η ομάδα ανέφερε πως μετά από την επιτυχή ανάνηψη ο άντρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει.

Αυτό ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό άσχημο περιστατικό, καθώς η Κάντιθ έκανε γνωστό πως ένας από τους κάμεραμαν λιποθύμησε. Γρήγορα όμως, με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου ανέκτησε τις αισθήσεις του.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ