LA LIGA

Κάντιθ - Μπαρτσελόνα 0-0: Πέταξαν ξανά βαθμούς οι Καταλανοί, η καθίζηση συνεχίζεται

Ο Κοουτίνιο κόντρα στην Κάδιθ απογοητευμένος
Ο Κοουτίνιο κόντρα στην Κάδιθ © 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα μέσα σε λίγες μέρες πέταξε ξανά βαθμούς και έμεινε ισόπαλη 0-0 με την Κάντιθ εκτός έδρας. Παραμένει βαριά η ατμόσφαιρα στους Καταλανούς.

Η ατμόσφαιρα παραμένει βαριά στην Μπαρτσελόνα και ιδιαίτερα πάνω απ' τον Ρόναλντ Κούμαν. Μέσα σε λίγες μέρες οι Καταλανοί πέταξαν ξανά βαθμούς, καθώς έμειναν ισόπαλοι 0-0 με την Κάντιθ εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική της La Liga. Η Μπαρτσελόνα έχει εννέα βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ έξι η Κάντιθ.

Στο πρώτο μέρος η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του Κούμαν είχε το 78% της κατοχής, ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία. Η Κάντιθ ήταν προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα και φρόντιζε να κλείνει τους χώρους.

Τρία σουτ έκαναν στο πρώτο μέρος οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και μόνο ένα εξ αυτών είχε κατεύθυνση προς την εστία του Λεντέσμα. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, αλλά πάλι χωρίς να ανησυχήσουν πραγματικά την εστία της Κάντιθ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 46' με ένα σουτ του Νεγρέδο εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Τερ Στέγκεν. Στο 52' ο Ντεπάι δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Λεντέσμα, ο οποίος όμως απέκρουσε το σουτ του. Η Μπαρτσελόνα δεν έβρισκε λύσεις και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 65ο λεπτό με τον Φρένκι ντε Γιόνγκ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη έπειτα από φάουλ στον Εσπίνο.

Στο 81ο λεπτό η Κάντιθ χτύπησε την "πόρτα" του Τερ Στέγκεν, όμως ο Σάλβι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ούτε και στη συνέχεια ο Σομπρίνο. Ο εκνευρισμός ολοένα και μεγάλωνε στα τελευταία λεπτά για τους Καταλανούς, με την Κάντθ να απειλεί όποτε της δινόταν η ευκαιρία και να τελειώνει με 13 τελικές το παιχνίδι (6 η Μπαρτσελόνα). Η απογοήτευση στα πρόσωπα των μπλαουγκράνα ήταν εμφανής, ενώ αποβλήθηκε και ο Κούμαν πριν απ' το φινάλε.

Κάντιθ: Λεντέσμα, Εσπίνο, Τσουστ, Χάρογιαν, Καρσελέν (79' Ακάπο), Αρζαμέντια (57' Περέα), Αλαρκόν, Φάλι (40' Τζόνσον), Χιμένεθ (46' Σάλβι), Νεγρέδο (57' Λοσάνο), Σομπρίνο

Μπαρτσελόνα: Τερ-Στέγκεν, Μινγκέθα, Πικέ, Αραούχο, Ντεστ (80' Πουτς), Φρένκι ντε Γιόνγκ, Μπούσκετς, Γκάβι (73' Γκονσάλες), Ντεμίρ, Λουκ ντε Γιόνγκ (68' Κοουτίνιο), Ντεπάι

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της La Liga:

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ