EURO 2020

Καντέ: "Είμαι ένας παίκτης σαν όλους τους άλλους"

Ο Ενγκολό Καντέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Ενγκολό Καντέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2019 FRANCOIS MORI / ASSOCIATED PRESS

Ο Ενγκολό Καντέ σε δηλώσεις σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Κλερφόντ, φρόντισε να ρίξει τους τόνους, αναφορικά με τα σχόλια θαυμασμού που ακούγονται στα ΜΜΕ για τον χαρακτήρα του.

Ο Ενγκολό Καντέ εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, κάτι που φροντίζει να το αποδεικνύει πολύ συχνά.

Ο Γάλλος μέσος σε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2020 στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας, σχόλιασε μεταξύ άλλων τα διθυραμβικά σχόλια που ακούγονται στον τύπο για το πόσο "ωραίος τύπος" είναι, φροντίζοντας να κρατήσει χαμηλά τον πήχη για μια ακόμα φορά.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα τα εξής: "Είναι αλήθεια πως μερικές φορές υπάρχει μια εικόνα πολύ υπέροχη και πολύ όμορφη. Όμως στο φινάλε είμαι ένα φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν είναι ανάγκη να πει κανείς πως εγώ είμαι ο πιο ευγενικός ή ο πιο συμπαθητικός. Είμαι ένας παίκτης σαν όλους τους άλλους".

"Θεωρώ ότι μερικές φορές αυτά που ακούγονται είναι υπερβολικά και δεν χρειάζονται. Είναι αλήθεια πως τα πάω καλά με τους συμπαίκτες μου, φροντίζω να έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους στον δρόμο ή στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που είναι έτσι. Δεν χρειάζεται να φτιάχνουμε ολόκληρη ιστορία, ή μερικές φορές να υπερβάλλουμε".

TAGS EURO 2020 ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ