ΜΠΑΓΕΡΝ

Καν για Ρονάλντο: "Υπήρξαν όντως συζητήσεις, αλλά δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας"

Ο Όλιβερ Καν
Ο Όλιβερ Καν © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν, παραδέχθηκε πως όντως έγιναν κουβέντες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία των Βαυαρών.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει στον "αέρα". Ο ίδιος θέλει να παίξει σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον αφήνει να φύγει, με τον Πορτογάλο να αντιπροτείνει νέο συμβόλαιο ως το 2024 και φέτος να δοθεί δανεικός για να βιώσει ξανά τη μαγεία της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτή η ομάδα δεν θα είναι σίγουρα η Μπάγερν Μονάχου. Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Όλιβερ Καν, παραδέχθηκε πως όντως έγιναν κουβέντες για τον Ρονάλντο, εκτιμά τα προσόντα του, αλλά δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου.

"Υπήρξαν όντως συζητήσεις για τον Κριστιάνο. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, καταλήξαμε όμως στο συμπέρασμα ότι παρά την εκτίμησή μας προς το πρόσωπό του, δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας", ανέφερε ο Καν, θρύλος της Μπάγερν και του γερμανικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ