CHAMPIONS LEAGUE

Καμπιάσο: "Απίθανο να υπάρξει μπισκότο μεταξύ Ρεάλ και Γκλάντμπαχ"

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο από το ματς του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ για το Europa League
Ο Εστέμπαν Καμπιάσο από το ματς του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ EUROKINISSI

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο τόνισε ότι θεωρεί απίθανο να υπάρξει "μπισκότο" ισοπαλίας ανάμεσα σε Ρεάλ και Γκλάντμπαχ, έτσι ώστε να προκριθούν αμφότερες στους 16 και να μείνει έξω η Ίντερ σε περίπτωση που νικήσει τη Σαχτάρ.

Όλα ανοικτά είναι στον δεύτερο όμιλο του Champions League μετά από τη διεξαγωγή της πέμπτης αγωνιστικής το βράδυ της Τρίτης (1/12).

Η Σαχτάρ νίκησε 2-0 στο Κίεβο τη Ρεάλ, ενώ η Ίντερ έφυγε με το τρίποντο (2-3) από την έδρα της Γκλάντμπαχ. Έτσι μετά από πέντε ματς η Γκλάντμπαχ έχει οκτώ βαθμούς, Σαχτάρ και Ρεάλ από επτά με τους Ουκρανούς να έχουν την ισοβαθμία και η Ίντερ πέντε βαθμούς.


Όλα θα κριθούν την τελευταία (6η) αγωνιστική (9/12, 22:00) με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Γκλάντμπαχ και την Ίντερ τη Σαχτάρ.

Οι Μιλανέζοι με την αισιοδοξία ότι θα κάμψουν την αντίσταση της ομάδας από το Ντόνετσκ στο Τζουζέπε Μεάτσα φοβούνται "μπισκότο" (συνεννόηση για αποτέλεσμα που συμφέρει και τις δύο ομάδες στην ιταλική ποδοσφαιρική ορολογία) ισοπαλία στο Εστάδιο Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Ότι δηλαδή γνωρίζοντας ότι η Ίντερ επικρατεί άνετα επί της Σαχτάρ, οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν μια συμφέρουσα ισοπαλία.

Κι αυτό γιατί σε περίπτωση που η Ίντερ νικήσει τη Σαχτάρ και το Ρεάλ - Γκλάντμπαχ λήξει ισόπαλο η ομάδα από το Μιλάνο μένει εκτός 16 του Champions League, καθώς χάνει στην ισοβαθμία με τη Ρεάλ.

Ο πρώην παίκτης των Ρεάλ και Ίντερ, Εστέμπαν Καμπιάσο, τόνισε ότι θεωρεί αδύνατο να υπάρξει "μπισκότο" στο ματς με την Γκλάντμπαχ.

"Είναι αδύνατον να υπάρξει μπισκότο μεταξύ Ρεάλ και Γκλάντμπαχ. Εάν έχεις παίξει στη Ρεάλ, το ξέρεις. Η Ρεάλ δεν μπορεί να αποδεχτεί να περάσει ως δεύτερη στην επόμενη φάση (σε τέτοιο σενάριο οι μερένγκες προκρίνονται ως δεύτεροι και η γερμανική ομάδα ως πρώτη).

Η Ρεάλ παίζει πάντα για να νικά, ακόμη κι όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι ήττα ή ισιοπαλία. Το επόμενο ματς θα είναι τελικός", τόνισε ο Κούτσου στο Sky Italia.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ