ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάμπελ: "Γι' αυτό επέλεξα Ολυμπιακό..."

Κάμπελ: "Γι' αυτό επέλεξα Ολυμπιακό..."

Ο Τζόελ Κάμπελ μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και για το λόγο που επέλεξε να συνεχίσει στον Πειραιά αντί για την Ισπανία (Μπέτις) και την Αγγλία (Κρίσταλ Πάλας). Διαβάστε τις δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των "ερυθρολεύκων". Δείτε VIDEOS!

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Τζόελ Κάμπελ, με τους "ερυθρολεύκους" να κλείνουν μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή, μετά τους Χαβιέρ Σαβιόλα , Καρλ Μετζανί και Ρομπέρτο Χιμένεθ .

Ο Κοσταρικανός άσος που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν δανεικός στην Μπέτις από την Άρσεναλ, θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο , έπειτα από θετική απάντηση των "κανονιέρηδων" και συγκεκριμένα του Αρσέν Βενγκέρ.

Δεν είναι και λίγο πράγμα άλλωστε το γεγονός πως ο Αλσατός προπονητής της Λονδρέζικης ομάδας πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και περιμένει να τον δει να βελτιώνεται για να τον χρησιμοποιήσει.

Ο 21χρονος εξτρέμ, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κόστα Ρίκα " columbia.co.cr ", δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ας δούμε τι είπε...

Για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα".

Για το γεγονός πως προτίμησε Ολυμπιακό από Κρίσταλ Πάλας και Μπέτις: "Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, παίζει σε υψηλό επίπεδο κάθε χρόνο, έχει πάρει 40 πρωταθλήματα στην Ελλάδα και φυσικά παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι μεγάλο κίνητρο για μένα".

Για το αν θα περιμένει να έχει τις πολλές συμμετοχές που είχε στην Μπέτις: "Ναι. Περιμένω να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς για να συνεχιστεί και η δική μου ποδοσφαιρική ανάπτυξη. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να μαζέψω εμπειρίες στο Τσάμπιονς Λιγκ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ