ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Καμπαγέρο: "Ο Μέσι μοιάζει με τον Μάικλ Τζόρνταν"

Ο Λιονέλ Μέσι στο Παρκ Ντε Πρενς
Ο Λιονέλ Μέσι στο Παρκ Ντε Πρενς © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Γουίλι Καμπαγέρο υποστήριξε σε συνέντευξή του πως ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι και ο θρύλος του μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν, μοιάζουν μεταξύ τους, καθώς αμφότεροι χαρακτηρίζονται από "δίψα" για νίκη.

Ο Γουίλι Καμπαγέρο, ο οποίος νωρίτερα το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι, παραχώρησε συνέντευξη στο Goal, όπου αναφέρθηκε στον άλλοτε συμπαίκτη του με την εθνική Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Ο σούπερ σταρ, ο οποίος αφιέρωσε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, έκλεισε το κεφάλαιο αυτό και μετακόμισε στο Παρίσι, για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Μιλώντας για την εξέλιξη της μεταγραφής του συμπατριώτη του, που έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο Καμπαγιέρο προχώρησε και σε μία σύγκριση, που θα συζητηθεί.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας υποστήριξε πως ο Μέσι μοιάζει με τον Μάικλ Τζόρνταν, τονίζοντας πως αμφότεροι οι θρύλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: θέλουν και οι δύο μόνα να κερδίζουν.

"Το να παίζεις κόντρα στον Μέσι είναι εφιάλτης μερικές φορές. Η ομάδα σου θα επικεντρωθεί στον Μέσι και θα δημιουργήσει χώρο για άλλους παίκτες και τελικά το επόμενο άτομο που θα εμφανιστεί θα είναι ο Μέσι", ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός κίπερ και πρόσθεσε:

"Είχα την ευκαιρία να προπονηθώ μαζί του με την εθνική ομάδα. Είναι μηχανή, ακόμα και όταν προπονείται, θέλει απλώς να κερδίζει. Αν έχετε δει το The Last Dance με τον Μάικλ Τζόρνταν, είναι ακριβώς έτσι, δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα.

Δεν δέχεται να χάσει κανένα παιχνίδι, οπότε σε πιέζει να κερδίσεις έστω και ένα μικρό ματς. Θυμάμαι μια μέρα όταν κάναμε προπόνηση πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Ισπανία U23 .

Κατά την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ήρθε σε μένα για να μου προσφέρει μια λύση. Του έδωσα τη μπάλα και έτρεξε με τη μπάλα με ταχύτητα κόντρα σε 10 παίκτες και σκόραρε. Όλοι σκεφτόντουσαν "τι;". Είδαμε τον Μέσι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο πριν το Μουντιάλ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος τερματοφύλακας και συνέχισε:

Ήμασταν σε κατάσταση σοκ και ήταν απίστευτο. Μερικές φορές ομάδες συγκεντρώνουν τους παίκτες ου πάνω στον Μέσι και βάζουν τέσσερις ή πέντε παίκτες εναντίον του. Είναι απίστευτο. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο σίγουρα. Τώρα βλέπω ότι είναι πολύ χαρούμενος, αλλά οι προηγούμενες μέρες ήταν πραγματικά δύσκολες", πρόσθεσε.

Όλοι σκεφτόντουσαν την επόμενη κίνηση του Μέσι, αλλά κανείς δεν σκεφτόταν πώς ήταν όταν έμαθε τα νέα. Είναι και ο Σέρχιο Αγουέρο, που είναι πραγματικά στενοί φίλοι, έπαιξαν στην εθνική ομάδα και ήθελαν να παίξουν ξανά στην ίδια ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή η είδηση συγκλόνισε πολύ κόσμο στη Βαρκελώνη.

Στεναχωρήθηκα και για αυτόν και την οικογένειά του. Ωστόσο, είναι καλό για τον Λέο να δοκιμάσει ένα νέο πρωτάθλημα. Είναι καλό να δείξουμε ότι μπορεί ακόμα να το κάνει και να κάνει αυτό που έχει κάνει στη Μπαρτσελόνα".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ