ΑΡΗΣ

Καμαρά: "Το ζητούμενο δεν ήταν να παίξουμε καλά, ήταν να πάρουμε τη νίκη"

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη INTIME SPORTS

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μίλησε για τη νίκη του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των κιτρίνων.

Αποτελεί την πιο ακριβή του Άρη και σε εκείνον βασίζουν πολλά οι άνθρωποι του συλλόγου. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την κίτρινη φανέλα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο λόγος φυσικά για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους πράσινους μίλησε για τη νίκη του Άρη, αλλά και για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στη χώρα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: "Ήταν μια φανταστική βραδιά και μια νίκη που την αξίζαμε. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο παιχνίδι από τεχνική αλλά παλέψαμε πάρα πολύ και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Το ζητούμενο σήμερα δεν ήταν να παίξουμε καλά, ήταν να πάρουμε τη νίκη.

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η αίσθηση, θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν έβαζε ο συμπαίκτης μου το γκολ. Η ουσία είναι ότι ήμουν στην περιοχή και έβαλα το γκολ.

Αξίζαμε τη νίκη, την άξιζε και ο προπονητής μας. Δεν κοιτάζω ότι είμαι η πιο ακριβή μεταγραφή, μου άρεσε η πρόκληση να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα.

Η ζωή στην Θεσσαλονίκη είναι ωραία, το πρωτάθλημα είναι καλό, το απολαμβάνω και χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στον Άρη. Νομίζω ότι είναι καλή η σχέση μας με τον κόσμο".

Θυμηθείτε το γκολ του Καμαρά κόντρα στον Παναθηναϊκό

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ