ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Πολύ λυπημένοι με τον αποκλεισμό αλλά ξέρουμε πως είμαστε δυνατό γκρουπ"

O Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ για το Europa League
O Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά δεν έκρυψε τη λύπη του για το γεγονός πως η νίκη επί της Άρσεναλ δεν συνδυάστηκε με πρόκριση στους "8" του Europa League, για να στείλει ωστόσο το μήνυμα πως ο Ολυμπιακός προχωρά για την επίτευξη των επόμενων στόχων του.

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι παρών στην κλήρωση της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης του Europa League που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στην Νιόν της Ελβετίας, ωστόσο αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι αφού το βράδυ της Πέμπτης έφυγε νικητής από το "Emirates" επικρατώντας 1-0 της Άρσεναλ.

Το σκορ αυτό δεν έφτασε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για να κάνει την υπέρβαση αφού είχε προηγηθεί η ήττα με 3-1 στο "Καραϊσκάκης" στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "16", ωστόσο δεν θα μπορούσε παρά να τονώσει το ηθικό των Πειραιωτών ενόψει της συνέχειας.

Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε τα λόγια του Μαντί Καμερά, με τον 24χρονο μέσο από την Γουινέα να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter:

"Μία νίκη που δεν ήταν αρκετή! Πολύ στενοχωρημένος για τον αποκλεισμό αλλά προχωράμε μπροστά με την επίγνωση πως είμαστε ένα δυνατό γκρουπ. Ας επικεντρωθούμε τώρα στους επόμενους στόχους μας", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Καμαρά: "Πολύ λυπημένοι με τον αποκλεισμό αλλά ξέρουμε πως είμαστε δυνατό γκρουπ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ