ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις"

Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Μαντί Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, καθώς στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ για τα playoffs της Super League Interwetten. Ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του στη Nova μετά απ' το τέλος της συνέχειας τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, διότι στόχος είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά:

Για την ήττα: "Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός και έβαλε τα γκολ. Εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Πρέπει τώρα να δούμε τη συνέχεια".

Για τις απουσίες: "Δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο οι απουσίες. Εκτός από τον Αβραάμ υπήρχαν πολλοί συνηθισμένοι παίκτες. Πρέπει να δούμε τι έγινε σήμερα. Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις διότι αυτός ο σύλλογος θέλει και το Κύπελλο".

Για το Copa Africa: "Το Copa Africa είναι ακόμα μακριά. Θα έχω χρόνο να ξεκουραστώ έως τότε. Δεν αποτελώ εξαίρεση διότι για όλους τους παίκτες ισχύει αυτό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ