ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πώς την πάτησαν με τον κορονοϊό

Μπα και Καμαρά πανηγυρίζουν την πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ομόνοια
Μπα και Καμαρά πανηγυρίζουν την πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ομόνοια EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έψαξαν ως όφειλαν το πώς κόλλησαν κορονοϊό αρχικά ο Μαντί Καμαρά και στη συνέχεια οι Μπα, Σουντανί και το Sport24.gr έχει το σχετικό ρεπορτάζ.

Έγινε μεγάλη κουβέντα τις τελευταίες ημέρες για τα τρία κρούσματα κορονοϊού που έπληξαν διαδοχικά τον Ολυμπιακό. Προηγήθηκε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια του Champions League με τη Μαρσέιγ και την Πόρτο, ενώ εκτός από το ματς με τους “δράκους” έμειναν για τον ίδιο λόγο και οι Μπα, Σουντανί.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ και της τεχνικής ηγεσίας, όπως οφείλει κάθε μεγάλο κλαμπ να κάνει, διερεύνησαν το πως κόλλησαν τον ιό οι τρεις ποδοσφαιριστές και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ήταν μάλλον αναπόφευκτο. Η αρχή της έρευνας ξεκίνησε από τον Μαντί Καμαρά που αποτέλεσε και το πρώτο χρονικά κρούσμα των τελευταίων ημερών. Ο διεθνής από τη Γουινέα μέσος, κόλλησε τον Covid 19 στο διάστημα που βρέθηκε στο εξωτερικό για υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα και σύμφωνα με όσα γνωρίζουν οι αρμόδιοι, αυτό δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Με άλλα λόγια, ο Μαντί δεν μπορούσε να το… αποφύγει, παρά μόνο αν δεν είχε κληθεί ή δεν είχε πάει για να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Η συνέχεια ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενη. Ο Μπα κόλλησε από τον Καμαρά, επειδή είναι "κολλητοί" και κάνουν παρέα κάθε μέρα, όλη μέρα, άρα ήταν μάλλον απίθανο να τη γλιτώσει, έως ότου πληροφορηθεί ότι ήταν φορέας του ιού ο πιο καλός του φίλος στην ομάδα. Ευτυχώς, δηλαδή που δεν την πάτησε και ο έτερος "κολλητός", ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Όσο για τον Σουντανί, πέρα από το γεγονός ότι κάνει κι αυτός παρέα με τους προαναφερθέντες, κάθεται δίπλα τους και στα αποδυτήρια, όπου οι ποδοσφαιριστές έχουν συγκεκριμένες θέσεις. Η θέση του είναι διπλανή με εκείνες του Καμαρά και Μπα, οπότε δεν ήταν δύσκολο να “τσιμπήσει” κι αυτός τον ιό.

Κάπως έτσι σχηματίστηκε το παζλ με αποτέλεσμα οι τρεις παίκτες να χάσουν ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν. Ειδικά ο Καμαρά και ο Μπα στο “Ντραγκάο” όχι μόνο θα έπαιζαν βασικοί, αλλά η παρουσία τους μπορεί να αποδεικνυόταν και καταλυτική. Από την άλλη πλευρά, σε εποχές κορονοϊού όλες οι ομάδες οφείλουν να είναι έτοιμες σε όλα τα ενδεχόμενα και σε κάθε πιθανή απουσία...

Υπενθυμίζεται ότι κορονοϊό πέρασαν κι άλλοι "ερυθρόλευκοι", με τα κρούσματα των Σεμέδο, Λοβέρα και Βρουσάι, να έχουν γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ