ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Είμαι υπερήφανος, πιστέψαμε μέχρι το τέλος"

Ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αϊντχόφεν στο ματς των δύο ομάδων στο "Φίλιπς Στάντιον" για το Europa League
Ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αϊντχόφεν στο ματς των δύο ομάδων στο "Φίλιπς Στάντιον" για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμερά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι πίστεψαν μέχρι τέλους ότι μπορούσαν να πετύχουν το στόχο τους και ανταμείφθηκαν με το γκολ του Χασάν.

O Ολυμπιακός έμεινε όρθιος στην Ολλανδία χάρη στο χρυσό γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 88' και πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση για τους "16" του Europa League, με τον Μαντί Καμαρά να τονίζει στις δηλώσεις του στην Cosmote TV πως ο Ολυμπιακός δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και δικαιώθηκε.

"Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Σηκώσαμε το κεφάλι, είμαι πολύ περήφανος, πιστέψαμε μέχρι το τέλος, έτσι πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Μία ομάδα που θέλει να κερδίζει τίτλους πρέπει να έχει πάντα αυτή την νοοτροπία, να συνεχίζει μέχρι τέλους για να κατακτά στόχους.

Δεν νομίζω ότι παίξαμε άσχημα, είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθει ή να ισοφαρίσουμε αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος χρειάστηκε να έχουμε πολλή υπομονή για να έρθει το γκολ και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε", τόνισε ο διεθνής μέσος από την Γουινέα, και πρόσθεσε:

"Αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε έτσι τα παιχνίδια ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να τα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο.

Δεν έχω προτίμηση για αντίπαλο είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες, για μένα δεν έχει σημασία, θα δουλέψουμε όποιος και αν είναι ο αντίπαλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ