ΑΡΗΣ

Καμαρά: "Είμαι πεινασμένος, θα το δείτε στο γήπεδο"

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη στο Βικελίδης
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη στο Βικελίδης INTIME SPORTS

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μίλησε στην κάμερα του Aris TV για τη μεταγραφή του στον Άρη και τη νέα σεζόν που ξεκινά, τονιζόντας ότι είναι πεινασμένος για γκολ και επιτυχίες.

Από την Τρίτη (17/8) ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι και με τη βούλα παίκτης του Άρη και μιλώντας στην κάμερα του Aris TV αποκαλύφθηκε στον κόσμο της ομάδας, στέλνοντας το μήνυμά του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 26χρονος Μαυριτανός φορ, που αγωνιζόταν στη Φούλαμ, υποστήριξε πως ο Άρης αποτελεί μία νέα πρόκληση για εκείνον, αναφέρθηκε στους λόγους που υπέγραψε και τόνισε πως αδημονεί να μπει στο γήπεδο και να δείξει τι μπορεί να κάνει:

“Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα για τον Άρη. Είδα αυτήν την συμπαράσταση των φιλάθλων και θέλω να ξεκινήσω το γρηγορότερο δυνατό. Όλοι αυτοί που ήρθαν στο αεροδρόμιο ήταν χαρούμενοι για μένα και εγώ ήμουν χαρούμενος που ήρθαν κι αυτοί για μένα.

Όπως είπα στο αεροδρόμιο ήρθα εδώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό, παίξω όσο περισσότερο μπορώ, να βάλω γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω με την υποστήριξη όλων.

Είχα ακούσει ότι ήταν ένα ωραίο μέρος εδώ, δεν ήξερα πολλά για τον Άρη, αλλά έμαθα ότι είναι μια οικογένεια. Είμαι πεινασμένος, νιώθω τα πάντα, απλά θέλω να ξεκινήσω".

Ενώ για το ότι αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου ανέφερε: “Πρέπει να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου σε μένα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, θα το δείτε στο γήπεδο”.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ